Dióhéjban

Jelen fotelforradalmár 20-as éveit tapossa, Budapesten él, baloldali, patrióta, és a töke tele van a jelenlegi mainstream politikai garnitúrával.

Kontakt

Kérdés, óhaj, sóhaj:

fotelforradalom@gmail.com

Lájkolda

Friss topikok

  • Kovacs Nocraft Jozsefne: @Viktor Mutyin: "Ostoba bolsevik ribanc. ... Ilyen buta fideszes ringyót még nem láttam eddig. M... (2015.02.18. 00:19) Így csinál Vologya hülyét belőlünk
  • otapi: @Surci11: "Azt megértem amikor valaki a Jobbikot az idióta programja meg az EU-ellenes vagy zsidóö... (2014.12.17. 19:27) Elég volt
  • eszim: @'it's cool to know nothing': -látom, te sem látsz a fidesz f*sznál tovább, de azt jól megideologo... (2014.11.08. 06:23) Bűnözőknek adózunk?
  • annamanna: @bölcsbagoly: Nézd, szerintem az internetadóval a kormány mesterségesen gerjeszti a hisztériát. Go... (2014.10.30. 19:45) Bűnözőknek nem adózunk! De akkor kinek?
  • Árpád Tóth: Amikor 1990-ben láttam a TV-ben Antall Józsefet, mint a Szovjet uralom utáni első szabadon választ... (2014.08.02. 08:00) Népesedési kényszer

Címkék

1956 (1) 2006 (1) 4K! (15) 8-1 (1) adócsalás (3) áfacsalás (2) alaptörvény (1) alkotmány (1) Ángyán József (3) árokásás (3) atomenergia (2) Audi (1) Baja (2) Bajnai Gordon (7) Bede Márton (1) bizonytalanok (1) bolondország (1) civilek (1) csalás (1) demagógia (1) demokrácia (9) DK (9) Edward Snowden (1) Együtt-PM (7) együttműködés (5) Együtt 2014 (6) elég volt (1) ellenzék (8) emlékmű (1) energiapolitika (1) fail (1) Fidesz (21) fidesz (1) foci (1) (1) futball (1) gyerek (1) gyerekvállalás (1) Gyurcsány (1) Gyurcsány Ferenc (4) HaHa (1) hazaárulás (1) hóhelyzet (1) Horváth András (2) internetadó (1) iskolarendszer (1) jelöltállítás (1) Jobb (1) Jobbik (8) Kálmán Olga (1) kampány (4) kampánycsend (1) Kerényi Imre (1) Kijev (1) kisgazdák (1) kis pártok (1) Kósa Lajos (1) közvélemény-kutatás (1) Lázár János (3) leépítés (1) legalizáció (1) Liberálisok (1) LMP (14) magyarugarizmus (1) Magyar Krónika (1) Magyar Telekom (1) március 15. (1) marihuána (1) Mesterházy Attila (3) Milla (1) MSZP (15) munka (1) nagyhatalmak (1) NAV (3) Németország (1) nemzet (2) Nemzeti Dohánybolt (1) nyugdíj (1) október 23. (2) oligarchák (1) Orbán Vikor (1) Orbán Viktor (1) Origo (2) Ororszország (1) Oroszország (1) összefogás (2) Összefogás (1) Paks (1) Párbeszéd Magyarországért (3) pártok (1) Pető Intézet (1) Pintér Sándor (1) pluralizmus (2) politika (5) program (1) Putyin (1) részvételi demokrácia (1) rezsicsökkentés (2) S. Ábel (1) Sáling Gergő (1) Scheiring Gábor (1) Schiffer András (2) stadion (1) szavazóutaztatás (1) szégyen (2) SZJA (1) szurkolók (1) társadalom (2) trafik (1) Trianon (1) újév (1) Új Pólus (1) Ukrajna (1) USA (1) vadászat (1) választás (3) választási program (1) választások (12) választás 2014 (4) Vida Ildikó (1) Vlagyimir Putyin (1) Y-generáció (1) Y generáció (1) Címkefelhő

Bűnözőknek adózunk?

2014.11.05. 08:03 Kürtösch

Vida Ildikó bevallotta. Na persze nem a korrupciós vádakat, hanem, hogy tényleg nem utazhat be az USA-ba, mert kitiltották.

Mindezt két és fél hét után sikerült megtennie a kormányközeli Magyar Nemzetben. Az interjú tele van gyöngyszemekkel, érdemes elolvasni. Garantáltan felmegy a jóérzésű emberben a pumpa.

Kezdjük ott, hogy ez a nő szabály szerint elmenekült 1-2 hétre az országból, majd mikor méltóztatott hazajönni, akkor az újságírók, sőt az ellenzéki politikus(ok) elől is.

 

Nem érdekel, hogy őt idegileg mennyire rázta meg a hír. Az sem érdekel, ha befizetett utazása volt a Bahamákra (vagy akárhova). Ő ebben az országban a kibaszott adóhatóság vezetője, akitől normális körülmények közt elvárná az ember, hogy tisztázza a hivatalát ért nagyon komoly (lásd később) vádakat, mert ő annak a FELELŐS vezetője. Egyébiránt, ha tényleg tiszta a lelkiismerete, és ezek tényleg alaptalan vádak, akkor AZONNAL a nyilvánosság elé áll, és tisztázza a vádakat, vizsgálatot kér maga ellen, és kilátásba helyezi a lemondását. Ehelyett sunyi módon bízott abban (szerintem), hogy pár hét alatt kikopik a téma a közbeszédből, majd amikor nem így történt és elege lett, adott egy rendkívül sértődött és gyerekes interjút az Udvari Lapnak.

A második dolog, hogy itt azért nem egy névtelen betelefonáló vádolta meg az elnök asszonyt, hanem az USA korlátozza a beutazását (ami minden hibája ellenére, mégis a világ legnagyobb, demokratikusabbak közé sorolt szuperhatalma), és az USA diplomáciájának magyarországi képviselője is megfogalmazta a korrupciós vádakat. Ezek komoly vádak. Még ha feltételeznénk, hogy nem is igazak, nagyon alapos körültekintést és kivizsgálást igényelne az ügy mind a NAV, mind a kormányzat részéről (akiknek ezek szerint szólt, nézek itt Vargára, Lázárra meg Szíjjártóra). Onnantól fogva, hogy nem történt semmi, ezek a balfaszok magukat keverték gyanúba. (Azt azért meg ne higgyük, hogy pl. a Bunge, ami tőzsdén jegyzett világcég, pont egy viszonylag pici piacon kezdene el áfát csalni, majd piti módon feljelentgetni a végletekig becsületes NAV vezetőit, ezzel kockáztatva a saját nemzetközi reputációját).

A harmadik dolog, hogy mi az már, hogy majd az ő vezetésével indul vizsgálat? Először magát kéne tisztáznia, mielőtt más portáján kezdene el söprögetni.

Lehetne még néhány gyöngyszemet kiemelni a cikkből ("Az eljárásuk annyiban különbözik az ötvenes évek koncepciós pereitől, hogy azokat a pereket legalább lefolytatták."), de azt hiszem, a lényeget sikerült kiemelni.

Ez az egész úgy ügy bűzlik, ahogy van, és komolyan felveti a kérdést: mi a faszom történik ebben az országban? És hogy meddig lehet ezt csinálni?

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr546865717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 08:51:13

Az államnak adózol, nem az állam tisztviselőinek.

szekertabor · provo.blog.hu 2014.11.05. 11:57:29

Semmilyen vádról nincsen szó. Az ugyanis nem vád, hogy valakiktől az USA önkényesen megvonja a beutazási jogot.

Az USA a mai napig nem állt elő konkrét vádakkal, vagy konkrét vádlottakkal, maradt a következetlen sárdobálás szintjén. Konkrét vádak ellen ugyanis lehet védekezni, jogi elégtételt venni, vagy rákényszeríteni a hamis váddal élőt, hogy tegyen feljelentést. Önkényes eljárásban hozott döntés ellen nem tudsz védekezni, mivel nincsen vád.

Amit az USA ebben az ügyben tesz, az közönséges zsarolás.

Balogh Torrente Tibi de la Omlás (törölt) 2014.11.05. 12:06:48

@szekertabor:
Nem az USA hozta nyilvánosságra az ügyet, nekik meg joguk van kitiltani bárkit az országukból, amiről csak az érintetteket értesítették. Ha ezzel szemben konkrétan megvádolták volna az érintetteket, akkor menne a szöveg a rágalmazásról itthon, és ugye az USA bizonyítani nem tudja, mivel ez ügyekben a hazai hatóságok járnak el, ők viszont a zsebében vannak a maffiának. Úgyhogy teljesen logikus, amit csináltak, meg az is, hogy a Fidesz kiszivárogtatta azt, hogy van ügy, de azt nem, hogy mi, az is logikus, mert így lehet külső ellenségeket keresni, hogy a 2 millió zombi lelkesedését fenn lehessen tartani.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.11.05. 12:10:26

Hogy kell tisztáznia magát az embernek, ilyen esetben ?

Teszem azt én azt mondom rólad, hogy korrumpálódtál, de nem mondom meg, hogy mikor és hogy kivel szemben.

Kezd el légyszi az öntisztázást, hogy lássam hogyan kell !

Thx.

kristoof 2014.11.05. 12:11:11

Itt már kurvára nem az a kérdés, hogy áll-e a vád, vagy igaz-e amit az USA-ban mondanak, hanem az, hogy a kormány több tagja is szemrebbenés nélkül hazudott három hétig! :-( Na ez a gáz!

mikka 2014.11.05. 12:12:38

Faszkalap

Ha egy Orosz vagy Észak Korea-i kormány szerv vagy tag azt állítja rólad a világsajtóban vagy bárhol, hivatalos minőségben, hogy korrupt vagy és esetleg kém is, hogy fogod megvédeni magad? Nem adnak bizonyítékot csak állítják a sajtóban. Nos? Faszkalap...

Zacskóstej 2014.11.05. 12:13:46

@szekertabor:
És honnan tudod ilyen biztosan, hogy nem álltak elő konkrét vádakkal? Mert a kormány azt mondta?
Lehet elmondták a vádjaikat a kormánynak.
Persze lehet, hogy nem.

Én csak a dolog "biztosságát' kérdőjelezem meg.

Zacskóstej 2014.11.05. 12:16:44

@mikka:
Mondjuk kezdésnek kiállok és megmondom, hogy igen én vagyok az egyik akit kitiltottak, ugyanakkor lövésem nincs hogy miért, de állok elébe, mondják meg.
Ha csak kussolok csenben a fűben, akkor azért gyanússá válok nem?

mikka 2014.11.05. 12:19:59

El kell adni az INA-t a Gazpromnak, lévén van pénze, megveheti. Rögtön átláthatóbb lesz a Paksi háttér is, de megveheti az USA is ha akarja. Fizesse ki, vigye. Déli Áramlat? JAaa a Németeknek lehet Ukrajnát kikerülni, nekünk nem. Pedig ez csak egy pragmatikus kereskedelmi kapcsolat az oroszokkal, ami ugye minden európai tagállamnak is érdeke. Esetleg az EU leszarhatná az Irán-t sújtó amerikai-izraeli embargót is.. Fenyegettek minket Perzsiából valaha is??? Nem..akkor miért is nem kereskedhetünk velük? Mert az USA nem nézné jó szemmel? Obama egyik szemét most verték ki a republikánusok a szavazófülkékben..a másikra meg Putyin rak egy nagy mokkát úgy kb 3 havonta.. Szíria? :) Irán? :) Snowden? :) Egy ilyen elbaszott külpolitika miatt baszogatnak minket is. Majd elmúlik, de magyar állampolgárt nem szolgáltatunk csak úgy ki bemondásra senki kurva emberfiának. Tényleg nem értitek hogy miért nem?????????

Balogh Torrente Tibi de la Omlás (törölt) 2014.11.05. 12:34:30

@Zacskóstej:
Ott a pont. Az usákok nem hoztak semmit sem nyilvánosságra, tehát nem tudhatjuk, hogy a kormánynak és az érintetteknek mit mondtak, mivel vádolták őket. Sőt a kiszivárogtatott pletykák pont arról szóltak, hogy az amerikai cégek a NAV-hoz fordultak az eredeti vádjaikkal, ott pedig nem az üggyel foglalkoztak, hanem kenőpénzért cserébe akartak segíteni nekik is. Én nem állítom, hogy ez történt, mert ez pletyka szinten van meg, de akár ez is lehetett mögötte.

mikka 2014.11.05. 12:37:24

@Zacskóstej: Mondjuk kezdésnek csak kamilláznál hogy mi a fasz van. Mondjuk holnap szerepelsz a hírekben mint terrorista gyanús személy, mert valaki azt hallotta valakitől. Bizonyíték nincs, per nincs, semmi nincs, csak a kurva nagy szar amiben találod magad egyik napról a másikra. Mit fogsz csinálni? Lapítasz mint szar a fűben és gondolkodsz hogy ki és miért baszott ki veled. Gyanítom néhány napig el leszel a problémával, de ha még az adóhivatal vezetője is vagy akkor még jobban gondolkodsz, mert a nemzetközi nagypolitikában, a belpolitikában, és úgy általában az ország életében, egyáltalán nem mindegy hogy mikor kinek és mit mondasz egy ilyen üggyel kapcsolatban. Vida azt tette amit tett, amíg nem látok bizonyítékot nem ítélhetem el. Se én, se te, egyetlen bíró sem. Szerintem a lelked mélyén tudod te nagyon jól hogy mi történik. Nem úgy énekel a madár ahogy szeretnék, megbüntetjük. Vida szenvedő alanya a mocskos amerikai külpolitikának. Mert Orbánt kikezdeni nem merik, 2/3 sokadik választás, nagy támogatottság, és persze hogy nézne már ki ha egy NATO tag EU tag miniszterelnökét kúrogatnák direktben mert nem segíti az amerikai rezsim " :) " , diktatúra küzdelmét a nagyobb profit és nagyobb befolyási területek meghódításában. Állami szervet kell támadni, olyat ami berengeti a társadalmat, árnyékot vethet a kormányra. Ezt találták ki, most ezt játsszák. Őszintén van nekik közük ahhoz hogy mikor és kinek adjuk el az INA csomagot? Van közük ahhoz hogy kivel építünk gázvezetéket? Fáj hogy nem Bell helikopter a nyerő hanem az Augusta a digóktól??? Ember..annyi bajuk lehet az amerikaiaknak amennyit csak gyártani tudnak..ha Te elhiszed a baromságaikat és kiadnád csak úgy szíre-szóra egy honfitársadat mert ők vetettek egy árnyékot rá, akkor ez ma a NAV elnöke, holnap a Köztársasági elnök aztán egy alkotmánybíró e tc etc. Mi ez ha nem beleavatkozás egy szuverén demokratikus állam ügyeibe??? Irhatja a média 1001 x hogy rezsim, diktatúra, diktátor etc etc..Attól az még nem igaz és ezt te is tudod. Ha esetleg vesztettél a választásokon, majd 4 év múlva újra elmész. Tudod te én hogy éreztem magam amikor egy Gyurcsány nevű faszkalap, választás nélkül lett az ország miniszterelnöke??? Mit éreztem amikor Bajnai nevű " hol kell aláírni a hitelért " fehérgalléros tolvaj lett a miniszterelnök ebben az országban egy teljes évre választások nélkül??? Nem dobáltam székházat, nem gyújtottam föl kocsikat, pedig egyik sem volt legitim bakker, nagyon nem. Az nem zavart hogy rám lett kényszerítve két köcsög választások nélkül??? Mennyire demokratikus mi? :) Gondolkozz ember..nem Orbán vezet meg téged hanem Obama..

mikka 2014.11.05. 12:39:24

@Balogh Torrente Tibi de la Omlás: Az is lehetett mögötte hogy valójában Jockey Ewing kormányoz a háttérből..Nem ?

Tudományos libsizmus 2014.11.05. 12:39:42

Badfriend pedig egy malomtulajdonos kulák szeretője. Bevallotta.

Balogh Torrente Tibi de la Omlás (törölt) 2014.11.05. 12:43:10

@mikka:
Nem gyanús egy kicsit, hogy bármilyen ügybe keverednek a kedvenceid, mindig valami külső ellenség aljas szándékát láttatják veled az ügyek mögött? Próbálj meg egyszer, csak egy apró pillanatra elvonatkoztatni attól, hogy imádod őket, és próbálj meg önállóan gondolkodni, meglátod hirtelen kiszínesedik majd a világ.

spinat 2014.11.05. 12:45:06

@mikka: te tényleg azt hiszed, hogy az adóhivatla elnökének sejtése sincs, hogy nagy hirtelen miért vádolja az USA korrupcióval?

s 2014.11.05. 12:45:39

Nem ez a kérdés, ami a címben van, hanem az hogy mióta. Továbbá egy ennél még fontosabb, hogy meddig.

2014.11.05. 12:48:46

Vida Ildikónak nem saját magát, hanem az általa vezetett intézményt kell tisztáznia, hiszen ő valószínűleg nem érintett közvetlenül a korrupcióban. Ő vélhetően csak azért lett kitiltva, mert ő annak az intézménynek a legfelső vezetője, tehát egy személyi felelőse, amiben a korrupció történt.

Jobbos ostobáknak: az USA évekkel ezelőtt jelezte a korrupciót a magyar kormányzat felé. A kitiltás annak következménye, hogy nálunk semmi sem történt az ügyben a jelzés után. Kivéve talán azt, hogy az érintett amerikai cégek adóellenőrzést kaptak.

Romániában nyomozás és letartóztatások voltak, emiatt tőlük senkit nem tiltottak ki az USA-ból.

♔bаtyu♔ 2014.11.05. 12:49:28

Megnézném én mekkorákat sikoltoznának Brüsszelben a ballibsik, ha a Jobbik felszólítaná őket, hogy akkor az összes olyan tisztázza magát, aki Izraelben akár 3 napos katonai vagy egyéb kiképzést kapott.

Vagy még azt sem, csak Putyin kitiltotta őket Oroszországból.

Az külön röhejes a sztoriban, hogy ezeknek a "demokratáknak" teljesen természetes egy olyan eljárás, ami már a Kádár rendszerben is ciki volt.

s 2014.11.05. 12:50:13

@maxval birca hozzászóló: Azt a kurva kibaszott rossebét már megint a hülye fasz fejednek. mészáros lőrincnek és simicska lajosnak tömöm a kibaszott zsebét a két kezemmel, te faszökör. Te valóban ekkora kibaszott nagy hülye lennél?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 12:53:04

Én komolyan meglepődtem, hogy ő haza mert jönni.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 12:54:12

@s:

Na és? Minden kormány korrupt. Mi változott?

sas70 2014.11.05. 12:58:05

@maxval birca hozzászóló: Gyurcsány óta:reggel délben meg este!

s 2014.11.05. 13:00:50

@Ylim: Ott régebben le is lőtték a fővezért. Aj, be szép idők is voltak azok. Sajnos mi ezt elmulasztottuk, aztán ennek a levét isszuk a mai napig. A hatalom túl olcsó, de amit szerezni lehet vele, az nagyon értékes. Ez a korrupció melegágya, de az akasztgatások majd a megfelelő mederbe terelik a dolgokat.

sas70 2014.11.05. 13:01:05

Szóval. Legalább egy köztisztviselőt kitiltottak az amerikaiak korrupciós ügy miatt. Mivel köztisztviselő, nyilván jelentette a főnökének. A NAV-elnöknek ki is a főnöke? És annak ki a főnöke? Ki nem tudott miről?
Persze lehet csak a portásnak szólt, az meg elment szabadságra.

s 2014.11.05. 13:02:44

@maxval birca hozzászóló: Csak annyi, hogy ez kibaszta biztosítékot egy kisebb szigeten (USA).

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:04:26

@s:

Ne viccelj. Az USA-i kitiltás sztálini típusú koncepciós per, a valósághoz nulla a köze.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 13:05:07

@maxval birca hozzászóló: komolyan nem értem, hogy gondolhatja bárki is, hogy az felmentés bármi alól is, hogy "de hát más is csinálja".

Esetünkben: ugyan mit számít, hogy az előző kormány mennyire volt korrupt? Annak a korruptságától nem lesz jobban vagy kevésbé korrupt ez a kormány, nem?

És e kormány bűnössége/bűnözése nem lesz kevésbé kis vagy nagy vétség csak azért, mert nem ők az elsők a bűnösök sorában.

Zacskóstej 2014.11.05. 13:05:21

@mikka: Megvádolnak terrorizmussal és mit teszek?
Első lépésként nyilván filózom kicsit, hogy mi is lehet ez.
A második viszont, nem az hogy elhagyom az országot fű alatt mint a lebukott tolvaj.
Ami viszont fontos: Ha engem vádolnak meg, én magánszemély vagyok, tehát az én bajom.
Ő viszont a NAV vezetője,ami már az ország dolga is. Nem kussolhat és osonhat el fű alatt,mert az olyan mintha menekülne, ergo bűnös. Nem?
Engem nem vezetett meg senki,mivel nem álltam semelyik fél oldalára sem.

s 2014.11.05. 13:05:48

@maxval birca hozzászóló: Annyi azért van, hogy ezek a faszkalapok nem tehetik be oda a lábukat. Kár, hogy Magyarországról nem lehet őket kitiltani.

high up! 2014.11.05. 13:06:05

@♔bаtyu♔: "Megnézném én mekkorákat sikoltoznának Brüsszelben a ballibsik, ha a Jobbik felszólítaná őket,"

Na akkor ezt a suttyó batyu elvtársi nyelvről fordítsuk le magyarra:

Ballibsi: pl. amikor a felcsúti MSZMP párttitkár fia a Liberális Internacionálé alelnöke lesz.

Jobbik: Moszkvában kiképzett csürhe, Vonával az élén. Megvan a Szovejetunió imádó fidesz tartaléka Magyarországnak a szovjet birodalomhoz való kötésében. Ha a fidesz bukik, akkor majd a Fosabbik fogja befejezni az ország beolvasztását a SZU-ba.

Hát baromi nagy idóta vagy te batyu nyugger!

FOLYTASSUK!

s 2014.11.05. 13:07:53

@doggfather: Ezen az alapon minden gyilkos felmentést kaphatna Káin óta.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:08:55

@doggfather:

Nem gondolom, hogy mentség lenne. De abszurd, amikor valaki úgy tesz, mintha a dolog ma kezdődött volna.

high up! 2014.11.05. 13:09:26

Egyébént meg közismert a képlet:

a NAV nem basztatja a fidesz embereit, hogy honnan van nekik a jövedelmüket toronymagasan meghaladó vagyonuk, cserébe a fidesz nem basztatja a NAV vezéreket, hogy azok a milliárdos és milliós adócsalókat elkapják vagy védelmi pénzt zsebelnek be tőlük.

FOLYTASSUK!

spinat 2014.11.05. 13:09:56

@maxval birca hozzászóló: és ezt ugyan mire alapozod? kiolvastad a ma reggeli vizeletedböl? vagy a hozzászólásodnak sincs semmi köze a valósághoz?

csak egy néző 2014.11.05. 13:10:07

Azért azt tisztázni kelllene, hogy az amcsik nem azt mondták, hogy a NAVasszony korrupt, hanem azt, hogy felmerült a neve neki is korrupciógyanús ügyekben.
Így viszont érthető az amcsik teóriája, mert akkor lehet ezt úgy is érteni, amiről Horváth adóügyis beszélt, hogy magasrangú vezetők állították le a korrupciógyanús, többszáz milliárdos ügyek kivizsgálását.
De biztos vagyok benne, mint, ahogy eddig is ennek az ügynek sem lesz semmiféle negatív következménye.
Ahogy a felcsuti megmondta "nix ugri, bugri, es langzam spacíren", mert megtehetjük és egyébként is 2/3-os felhatalmazásunk van és egyébként is "csak".

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:10:59

@s:

Ez politikai ügy. A pánikba esett USA hisztérikus reakciója.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 13:11:26

@maxval birca hozzászóló: de az se kevésbé abszurd, hogy képesek azt mondani, hogy "ez semmi, bezzeg az elmúlt8év." és ezt nem egy felső fidesz vezető mondta már nem 1x.

Sőt az még abszurdabb, mert azt az (állítólagos) keresztény-konzervatív erők csinálják...

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:13:01

@doggfather:

Ez így van. Ilyet vezető politikus nem mondhat.

Az ideológia irreleváns e tekintetben.

s 2014.11.05. 13:13:40

@high up!: A legnagyobb kommer maga orbánviktor, a geci lótolvaj. Annak már az apja is kommer volt, különben hogy a picsába lett volna akkora befolyása azokban az időkben. Geci kommunisták ezek mind.

A kövérlacafasza meg az mszmp-ben tolta az ipar. Azt hiszik a buzi ökrök, hogy ezt már mindenki elfelejtette.

A KURVA ANYÁTOKAT, KÖCSÖG FASZSZOPÓK! Ezek soha nem lesznek elfelejtve, ahogy a manyup pénz sem. Egyszer még egy kibaszott csákánnyal a fejetekben fogjátok végezni, mert mocskos szemét hazaáruló tolvajok vagytok, bazdmeg.

mikka 2014.11.05. 13:13:58

@Balogh Torrente Tibi de la Omlás: nem a kedvenceim :) ez valami balos kényszer? Már Sólyom esetében sem működött bakker, állandóan lefideszezték a fickót, teljesen értelmetlenül mert utálta őket mint a szart :) Csak tudod a helyzet az hogy Orbánnak és Sólyomnak igaza volt. Annak a faszkalapnak le kellett volna mondania akkor és egy időközi választás, mint minden más civilizált országban legitimálhatta volna a helyzetet..de nem így történt. Gyurcsány a saját ostobaságán kívül is rengeteget ártott ennek az országnak. Na de hogy visszatérjek az elejére. Nem tűnik fel neked hogy itt senki nem támadta meg az USA-t ? :) Fordítva történt.. Tudod, ha nem mondják meg nekem hogy ki tört be a házamba akkor kire haragudjak?

♔bаtyu♔ 2014.11.05. 13:14:01

Térjetek már észhez ballibsik.

Ti elítéltek valakit azért, mert az USA korrupcióval vádolja? Amúgy bármiféle bírósági eljárás nélkül?

Hol, éltek ti, ez szerintetek demokratikus?

Ráadásul még meg is írják a magyar és külföldi lapok, hogy az USA így kíván nyomást gyakorolni Mo-ra. Azaz nem még csak nem is az a lényeg, hogy korrupt vagy nem, hiszen az USA-ban (ahogy Mo-n sem) így meg sem állhatna egy vád.

Ez szerintem kibaszott nagy gáz és nem is azon vagyok felháborodva, hogy az USA ilyet csinál, a belső törvényei nem vonatkoznak külföldiekre, az emberi jogok tekintetében sem, hanem azon, hogy a magyar média, Index és tsai. nem elzavarják Obamáékat a jó büdös picsába, hanem úgy csinálnak, mintha Mo természetes lenne jogi eljárás nélkül büntetni valakit. Csal azért, mert ezt az USA csinálta, meg lehetett volna nézni mekkora ajvék lett volna pld. Putyinnál.

Ehhez nem kellene nektek asszisztálni.

szekertabor · provo.blog.hu 2014.11.05. 13:15:33

@Zacskóstej: "És honnan tudod ilyen biztosan, hogy nem álltak elő konkrét vádakkal? "

Nem tudom biztosan, negatívumot nem lehet bizonyítani.

Csak azt tudom, hogy köztörvényes bűncselekmények ügyében vannak hatóságok, ahol váddal lehet élni, és van egy tucat sajtóorgánum, akik mindent kinyomoztak ebben az ügyben, megszellőztettek egy csomó vélekedést, de konkrét hivatalos igazságszolgáltatási eljárásnak, ami az USA intézkedését alátámasztaná, nem bukkantak a nyomára. Márpedig ezeknek van nyilvánosan kutatható listája.

Muad\\\'Dib 2014.11.05. 13:15:58

Itt azért nem árt különválasztani a dolgokat.
1) Az, hogy nem álltak ki rögtön nyilvánosság elé a kitiltottak - akár csak annyi szöveggel, hogy az egész röhejes -, szánalmas, és minimum gyanakodásra okot adó dolog. Tehát könnyen lehet, hogy valóban érintettek (gondolom nem sokan lepődnénk meg).
2) Maga ellen azonnali vizsgálat kérése, meg lemondás felajánlása azért, mert egy másik ország konkrét tények nélkül állít valamit, hülyeség. Ilyen a világon nincs.
Képzeljük el, hogy mondjuk jövő héten Puhamaci Demokratikus Köztársaság nagykövete kijelenti, hogy Plüssunikornis Szövetségi Állam egész kormányzata korrupt, akik ezután csoportosan lemondanak, és vizsgálatot kérnek maguk ellen. Ez annyira abszurd, mint az általam kitalált nevek. Megvannak a nemzetközi fórumok, ahol a hasonló korrupciós gyanúkat be lehet jelenteni (szerencsére nem kis hazánkban, ahol semmi hatása nem lenne), az USA, ha gerincesen járna el, azokhoz fordult volna.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:16:39

@s:

Ballib hisztiző vagy. Ez a legújabb ballib divat: az ok nélküli kommunistázás. Ezen eszme szerinte mindenki rohadt komcsi, aki 1989 előtt élt, kivéve azokat, akik később ballibek lettek. Átlátszó, hazug szöveg, s hatástalan is, a ballib hívek gondolkodó része is undorodik ettől.

Tudományos libsizmus 2014.11.05. 13:16:54

@♔bаtyu♔:
Régóta az a véleményem, hogy az USA fordítva járja be azt az utat, amit a Szovjetunió. Előbb utóbb sztálini típusú rezsim lesz náluk. A libsik ájultan fognak hozzá tapsikolni, ide a véres bökőt:)

♔bаtyu♔ 2014.11.05. 13:17:53

@mikka: Ebben az ügyben alapvetően nem az USA a hibás, egyszerűen nyomást gyakorol, külföldekre nem vonatkoznak saját törvényei.

A hazai balliberális média a hibás, mert ezt úgy tálalja, mintha itt minden törvényes lenne. Magyarul elismerik az USA-nak azt a jogát, hogy nyomást gyakorolhasson a "saját országuk" kormányára.

(Azért tettem időzőjelbe, mert a balliberális média tulajai nem feltétlenül magyarok, azaz náluk nincs etikai probléma.)

De az magyaroknál kellene, hogy legyen.

high up! 2014.11.05. 13:18:06

@szekertabor:

a kitiltott korrupt NAV macák, meg Századvég "Csakegypénzmosoda" Péter ha a kitiltási határozat mellé nem kapott volna indoklást (ami ugye ellenétes lenne a hivatalos eljárással), akkor személyesen utána kérdezhet az oknak.

Ezután már csak a kitiltottakon áll, hogy elárulják a nyilvánosságnak, avagy megsúgják a bandavezérük, Orbaneszku orrába, hogy mibe is bukott bele a korrupciós gépezetük.

mikka 2014.11.05. 13:18:25

@♔bаtyu♔: biztos próbálgatják a nagyon demokratikus Patriot Act. export változatát..
Megvádolunk, tárgyalás, védő, bizonyíték nincs, család nem tudhat rólad, addig tartanak fogva ameddig akarnak, akár egy harmadik országban is. Demokratikus fain törvény :Ö)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 13:19:00

@maxval birca hozzászóló: annyiban azért nem irreleváns, ha valaki szereti magát überkereszténynek feltüntetni aztán tucatszámra gyilkolja le az állatokat, de ha valaki ezt meg meri jegyezni az rögtön kereszténygyűlölő meg lelketlen.

Érted, ha neki kényelmes, meg kell akkor az "utolsó" kis keresztény erkölcs/útmutatás is nagyon fontos, de ha nem tartja meg a legfontosabbak egyikét (ne ölj, 10 parancsolat) akkor az nem is úgy van az érv, illetve a vallást támadod ha ezt megjegyzed.

komplikato 2014.11.05. 13:19:24

@szekertabor: Ja ja, nincs semmilyen vád, puszta véletlen, hogy a nem létező vád egyik érintett jenki cégét az MNO és egyéb agitprop újságok hirtelen elkezdték korrupciós ügyekben érintetnek nevezni újságcikkekben. :D

mikka 2014.11.05. 13:19:31

Adams, Jefferson, Washington, Ben Franklin, forog a sírjában..de még Lincoln is lelökné magáról Obama-t

szekertabor · provo.blog.hu 2014.11.05. 13:19:51

@csak egy néző: Mindenkinek felmerül a neve korrupciógyanús ügyekben, aki ilyenekkel foglalkozik (pl. bíró vagy ügyész), még André Goodfriend neve is felmerült, mivel ő nyilatkozgat az ügyben (hol ezt, hol azt). Emiatt nem hiszem, hogy odahaza megvonják tőle a beutazási jogot.

batyu könnyen elüldözhető ha megkérded mi a ballib 2014.11.05. 13:20:15

@♔bаtyu♔: Gondoltuk, hogy te szemrebbenés nélkül védeni fogod a fideszt. Nincs ebben semmi meglepő.

mikka 2014.11.05. 13:20:38

@komplikato: Az argentín fasiszta sajtót miért nem említed meg? Meg azt az 500 millió dollárt amit követelnek Bunge-éktól adócsalás címén ? :)

csak egy néző 2014.11.05. 13:20:47

Majd jönnek a fidesz médiákban a "poliurológusok" és a Századvég nem kis lóvéért elkészít néhány oldalas tanulmányt, amiben elmagyarázzák nekünk a hülyéknek, hogy nincs is semmiféle korrupt ügy, meg mutyi, mindezeket a mocskos CIA és az USA-t is irányító tuggyuk kik találták ki, hogy megbuktassák ezt a a drága jó embert a Viktort, de már megüzente a másik korrupt (20000$) drága jó firkászunk, onnan a messzi Peruból hogy nyugi, nyugi, hazajön és mindenkit jól megvéd majd a birkamenet és az amcsik elmehetnek a qrva anyjukba, ja és a libsik is.

Rоdney_2 2014.11.05. 13:21:05

A fidesz fanok hogy gyűlnek!

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:21:56

@doggfather:

Melyik keresztény parancsolat tiltja a húsevést, a mészárosi szakmát vagy a vadászatot?

ROTFL Manó 2014.11.05. 13:22:29

@maxval birca hozzászóló: Amit mondtál (A pánikba esett USA hisztérikus reakciója.) nagyon hasonlít arra, amit Virág elvtárs mondott: Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!

:-D

mikka 2014.11.05. 13:22:34

@batyu könnyen elüldözhető ha megkérded mi a ballib: Nem a fideszt védi, a józan paraszti ész beszél belőle. Kezd újra. A gyerekedet holnap megvádolják hogy telefont lopott de az nincs nála, bizonyíték nincs,tanú nincs, de megvádolják. Úgy üvöltenél ott mindenkivel hogy tanítás nem lenne egy hétig. Tévedek? Nem hinném..

nu pagagyí 2014.11.05. 13:23:21

@maxval birca hozzászóló: Nincs szó itt hisztiről, a tények beszélnek. A Forradalmi Burzsoá és Zsírosparaszt Kormány tettei semmiben nem különböznek szintén hosszú nevű elődjétől. Minden hatalmat kibirtokolnak, mindent eltulajdonítanak és aki szólni mer, abba belerúgnak. Van azért különbség is, a krumplileves helyett a szotyolát szereti a Kedves Vezető.

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 13:23:40

@maxval birca hozzászóló: Biztos, hogy pánik, mert átutaltak egy csomó zöldhasút hogy osztogassam a ballibeknek az Erzsébet hídon.

high up! 2014.11.05. 13:24:08

@mikka: "Adams, Jefferson, Washington, Ben Franklin, forog a sírjában..de még Lincoln is lelökné magáról Obama-t"

Te, ennél sokkal nagyobb az esély arra, hogy Petőfiék, az 56-os áldozatok és bebörtönzöttek, na meg Antal József személyesen köpné le Orbaneszkut és bandáját.

komplikato 2014.11.05. 13:24:10

@mikka: Arról az Argentínáról van szó, amelyik most tilt ki nagy multicégeket a jól működő (12 év alatt 8 államcsőd!) országából? Meg arról a Bunge-ról van szó amelyik NEM érintett a NEM is létező NAV botrányban? :D

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:24:32

@ROTFL Manó:

Pedig ezek a tények. A magyarázat világméretű.

A kissé napbarnított ateista-liberális amerikai vezér (a legrosszabb elnök az USA egész történelmében) össze-vissza kapkod, miután kudarcot kudarcra halmozott.

Az USA történelmi vereségének vagyunk tanúi. Súlyos geopolitikai harc zajlik, s a nyugat vesztésre áll. Pánikban van a nyugat és annak vezetője, Amerika, mert csökken befolyása a világban.

Az ukrajnai fronton súlyosan vesztett Obama, Kína erősödik.

Mi maradt? Maradt a NATO-tagok megrendszabályozása. Ennyi az egész. A korrupció csak ürügy. Ha a magyar. kormány tökéletesen Washington-hű lenne, kapott volna beutazási tilalmat akár a legkorruptabb Fidesz-közeli ember is? Mindenki gondolozzon ezl ezen…

Jelenleg, nyugat által szervezett és fizetett kínai “civilek” éppen káoszt próbálnak szervezni Hongkongban. Reméljük, a kínai vezetés kemény kézzel fog elbánni az úgynevezett “demokrata” aktivistákkal.

Oroszország ellen keményebben igyekezett fellépni Obama: véres háborút készített elő, de az már első, előkészítő, ukrajnai szakaszában csúfos nyugati verességgel ért véget.

Magyarország sokkal kisebb hal, itt csak beutazási tilalom van.

Persze a magyar ballibek – mint minden rendes ötödik hadoszlop – tapsolnak az országra támadó idegen erőknek...

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 13:25:34

@nu pagagyí: De igenis hiszti van! Obama besértődött, mert Orbánt nagyobb államférfinak tartják mint őt és már gazdagabb is nála. Az USA rá akarja tenni kezét a magyar ÁFA kincsekre, hogy ezzel finanszírozza az olajért fojó háborúlyát!

s 2014.11.05. 13:25:46

@maxval birca hozzászóló: Nem menj politikai elemzőnek. Nem érted a szituációt.

Túrós (törölt) 2014.11.05. 13:25:58

én azt mondom elég csak ránézni és látszik hogy sáros

komplikato 2014.11.05. 13:26:05

@szekertabor: "Csak azt tudom, hogy köztörvényes bűncselekmények ügyében vannak hatóságok, ahol váddal lehet élni, ..."

:D
Persze, persze, a hírek szerint Vida Ildikó "nem létező ügyét" nemsokára ki is vizsgálják a NAV-nál. Maga Vida Ildikó.
És aki szerint ezzel gáz van az USA fizette, CIA kém baszki.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:26:23

@nu pagagyí:

Persze lehet a "kommunista" szót a "rossz" szinonímájaként, de ennek sok értelem.

Az előbb éppen gesztenyét vettem. Időnként előfordul pár rossz. Most már tudom, azt kellett volna mondanom, hogy akadt pár kommunista gesztenye is a tányérban...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 13:27:17

@maxval birca hozzászóló: ne terelj, mikor Semjén elmegy hobbivadászni arról írtam te is tudod.

Egyébként írtam 5. parancsolat ott van, ne ölj. Nincs benne, hogy ne ölj csak ha...

Ennyi, hogy ne ölj.

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 13:27:36

@maxval birca hozzászóló: Mint kollégának mondom, minket nem kellet átszervezni mint a ti jogelődötöket, a KGB-t. Bebebebe... és én egy gazdag országban ügynökösködöm, erős forintban kapva a fizetésem, nem úgy mint te leváért.

Netuddki. 2014.11.05. 13:27:50

@♔bаtyu♔: Balfasz, zéró erkölcsi érzékkel megáldott, tolvaj fideszkomcsik!

1. Az USA kitiltás csak a Horváth ügy folytatólagos következménye. Amiből számomra az derül ki, hogy a NAV vezetők nagyban űzték (űzik?) az ipart. Már a mi az ÁFA csalásokat illeti.

2. A vargamisiteknek is le kéne mondania. Azt hazudta, hogy nem szólt neki a kitiltásról a vidaildi. Hát szerintem meg szólt.

3. Ahogy az USA nem hozta nyilvánosságra a neveket, úgy a vádakat se. DE! A kitiltottakkal közölték. Úgyhogy ne pampogjatok itt, hogy nem lehet tudni a vádakat. Kérdezzétek meg az ildit!

4. Amilyen tolvaj banda a fidesz, és ahogy benyomja a fontos posztokra a zembereit, itt csak az lehet kérdés mennyit lopnak a közösből...

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 13:28:45

@komplikato:
"Persze, persze, a hírek szerint Vida Ildikó "nem létező ügyét" nemsokára ki is vizsgálják a NAV-nál. Maga Vida Ildikó.
És aki szerint ezzel gáz van az USA fizette, CIA kém baszki. "

Kérem a neveket akiknek fizetnem kell!

nu pagagyí 2014.11.05. 13:28:48

Azért van egy érzésem, hogy Vidáék rapid nyaralása amolyan felfüggesztés féleség volt. A párt ellenőrző bizottsága megvizsgálta, hogy minden korrupciós pénz a kijelölt zsebekbe folyt-e és magának csak annyit lopott az elnök asszony, amennyit pártbeli felettesei engedélyeztek. Kíváncsian várom a vizsgálat eredményét.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:29:11

@komplikato:

Próbáld a dolgokat ketté választani!

Korrupt-e a Vida?
Miért tiltották ki Vidát az USA-ból?

A két kérdést a ballib hisztizők igyekeznek direkt egybemosni, pedig ez két TELJESEN KÜLÖN kérdés.

szekertabor · provo.blog.hu 2014.11.05. 13:29:18

Én ebben az ügyben azon az állásponton vagyok, hogy asztalra a papírokat. Vida is mutassa be a kapott tájékoztatást, az USA is terítse ki a lapjait. Ha egyik sem tartalmaz konkrétumokat, akkor viszont a tisztelt sajtó lássa be, hogy egy gusztustalan zsaroláshoz asszisztált, amikor az USA intézkedését egy közelebbről meg nem nevezett vád bizonyítékaként értelmezte.

mikka 2014.11.05. 13:29:38

A legszebb képet most látom az index.hu oppardon, zsindex.hu címlapján.. A molinó asszondja:

" Orbán Takarodj "

A vége egy lepukkant liberális-bolsevik anyuka kezében, mellette áll Toprongy úr, ( élettárs..? ) és a molinó másik végén a vállalkozás
( család ) szeme-fénye, egy valószínűleg semmiről semmit nem tudó, 12 éves forma gyerek áll...

Döbbenet. Ez a felelősen gondolkodó liberális / szocialista anyuka, most felelősen, jó szellemben neveli a gyerekét. Jön a következő generáció.. Szégyen ez a nő.. Mert leszarom hogy mikor ki ellen tüntet táblával a kezében, azt is leszarom mit írt rá..de ne adja a gyerek kezébe.

lavór 2014.11.05. 13:29:58

@maxval birca hozzászóló:

Szeretnénk mi olyan kis hal lenni, mint az USA,
illetve Orbán szeretne. Csak hát nem jött össze. Ciki.

Nem tiltották ki, de kitiltották. Nem szólt róla, de szólt róla. Ki mit és hogyan hazudjon vetélkedő. Új magyar nemzeti (unikum) társasjáték.

Égés van.

csak egy néző 2014.11.05. 13:30:00

@szekertabor:
"Mindenkinek felmerül a neve korrupciógyanús ügyekben, aki ilyenekkel foglalkozik (pl. bíró vagy ügyész), még André Goodfriend neve is felmerült, mivel ő nyilatkozgat az ügyben (hol ezt, hol azt). Emiatt nem hiszem, hogy odahaza megvonják tőle a beutazási jogot."
Waoooh, ez biza legalább 10 pontot érő megállapítas. Gratula, csak így tovább.
Ja egyébként az usákok, senkit sem büntettek meg, vagy itéltek el, csak annyit mondtak, hogy nem mehetnek be hozzájuk és ennyi.
Azt hiszem, hogy téged és egy két társadat én sem engednélek be a lakásomba és azért, mert jogom van hozzá és nem állnék le a kapuban vitatkozni, hogy miért nem.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:30:30

@doggfather:

Eleve a parancsolat csak emberre vonatkozik és "ne gyilkolj" az értelme, azaz pl. nem tiltja sem a katonáskodást, sem a halálbüntetést, sem az önvédelemből való emberölést.

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 13:31:09

@mikka: Argentínára gondolsz? Amely újra államcsődben van, mert nem fizeti ki az állampapírjáért a pénz a pénzügyi alapoknak?

s 2014.11.05. 13:31:26

@♔bаtyu♔: "Hol, éltek ti, ez szerintetek demokratikus?"

A demokrácia le van szarva. Ezt maga ovi mondta egy bódult pillanatában, tehát nyilván igaz. Akkor most mi a faszt rinyálsz. Akasztgatás még ne is történt, - eddig - bár egy kevésbé liberális és demokratikus rendszerben simán megesik az ilyesmi is. Legalábbis remélem.

mikka 2014.11.05. 13:31:31

és mielőtt valaki elkezdené a másik oldal is gyerekkel vonul mondatot.. Az is kapja be ha kiviszi a gyerekét és ilyen táblát tesz a kezébe, bármilyen oldalon..

Netuddki. 2014.11.05. 13:32:42

@mikka: Lófaszt szarod te le! Visszanyalt a fagyi. Az orbánod vitte ki a zutcára a zembereket. Tüntetni meg nemcsak a gyurcsány ellen lehet ám...

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:32:48

@tüntetést szervező CIA ügynök:

Nekünk szingapúri dollárban fizetnek. Korábban USA-dollárban volt, de az embargó óta áttért a titkos vezetőség a szingapúri valutára.

Ebben az is jó, hogy van 5- és 10-ezres címlet, így amikor hónap elején megjönnek a milliók, ez elfér egy kis kézitáskában. Korábban bőrönd kellett az USA-dollárok kis címlete miatt...

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 13:33:37

@mikka: Ja mert az sokkal szebb volt hogy "Gyurcsány takarodj" skandálás, benzines palackkal a kézben. Kis zsidózás nélkül meg nem bírtad ki mi?
Még mindig nem bírtad feldolgozni h csak azért születtél meg, mert a sarki zsidó boltos nem adott hitelbe kotont anyádnak amikor kiállt a sarokra?

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:34:17

@lavór:

Ez mind lényegtelen a fő téma szempontjából.

Muad\\\'Dib 2014.11.05. 13:34:19

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Ki nem s*arja le? Nem normális, aki egy gyereket politikai tüntetésre visz. Gondolom ez azért még neked is alap, nem? Csak van egy nagyi, rokon, barát, akinél ott lehet hagyni...

s 2014.11.05. 13:35:04

@maxval birca hozzászóló: "Ballib hisztiző vagy."
Az a kurva anyád lesz.

"a ballib hívek gondolkodó része is undorodik ettől"

Ja. A fidesz viszont tiszta erőből ezt mantrázza.

nu pagagyí 2014.11.05. 13:35:25

@maxval birca hozzászóló: Szerintem csak arra az egyetlen "jót" jelentő szóra kell koncentrálnod, mert azonkívül neked minden rosszat jelent: legyen az liberális, baloldali, szakértő, racionális, szolidáris, szabadság, egyenlőség vagy akár pneumatikus munkahenger.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 13:35:46

@maxval birca hozzászóló:

Nem akarok se teológiai, se gasztronómiai se szövegértési vitába belemenni, de a lényegen nem változtat olyan tuti nincs sehol a bibliában, hogy "ha van egy szabadnapod menj ki az erdőbe és lődd le az Úr madarait tucatjával", ebben egyetértünk, ugye?

Tudományos libsizmus 2014.11.05. 13:36:30

@mikka:
Aztán még a rigmust is másoktól lopják:)

lavór 2014.11.05. 13:38:20

@maxval birca hozzászóló:

Peeeerszeeee... Lényegtelen.
Halálra röhögtetsz.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:38:32

@doggfather:

Ami nem tilos, az szabad. Ez a kereszténység alapja.

Én sem szeretem a vadászatot, sőt utálom, de téves az az állítás, hogy valamiféle keresztényellenes hobbi lenne.

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 13:39:07

@Tudományos libsizmus: jaja, mint a "Nem leszünk gyarmat", "Elszámoltatjuk a bankokat".

s 2014.11.05. 13:39:31

@Ildomár: A gennyes fos szagára. Érzik, hogy közel van orbán végbele, amit hegesre kell nyalni milliomodszorra is.

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 13:39:39

@maxval birca hozzászóló: "Ami nem tilos, az szabad."
És akkor a liberalizmussal mi bajod is van?

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 13:40:19

@Muad\\\'Dib: csak ennyi

"Nem normális, aki egy gyereket politikai tüntetésre visz."

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:42:15

@lavór:

Így igaz.

Én pl. elhiszem, hogy Vida és a többiek tényleg korruptak. Sőt az a véleményem, hogy a Fidesz ugyanúgy tele van korrupt alakokkal, mint a ballib pártok voltak azok kormányzása alatt.

Viszont tudom, hogy mindehhez az amerikai akciónak SEMMI köze.

nu pagagyí 2014.11.05. 13:42:43

@mikka: Jól látod. A képen nem a Békemenet látható, élen a hájas oligarchákkal és mögöttük a ruhautalványból kiöltözött fizetett felvonulókkal, akik egyen szatyorban cipelik az ajándék vadhúst.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 13:42:48

@tüntetést szervező CIA ügynök:

Az, hogy a liberalizmus nem ezt mondja, pontosabban a MAI, modern liberalizmus.

Muad\\\'Dib 2014.11.05. 13:42:53

@tüntetést szervező CIA ügynök:
Igen, ezt írtam. Nem világos, mit akarsz tőlem?

TBal 2014.11.05. 13:43:36

@Ylim: "Vida Ildikónak nem saját magát, hanem az általa vezetett intézményt kell tisztáznia, hiszen ő valószínűleg nem érintett közvetlenül a korrupcióban. Ő vélhetően csak azért lett kitiltva, mert ő annak az intézménynek a legfelső vezetője, tehát egy személyi felelőse, amiben a korrupció történt."

igen, ott van benne, amit írsz: ö a NAV felelös vezetöje. Hallottad már azt a szókapcsolatot, hogy "Vállalja a felelösséget, és lemond"?. Vagy felajánlja lemondását. A megemelt fizuját a felelösség miatt is kapja ugyanis. A felelös vezetök elsö mondata normálisabb helyeken ilyesmi esetekben az, hogy "Vállalom a felelösséget.". Na itt ez nem történt meg.
Összehasonlításként ajánlom a Dél-Koreai kompkatasztrófát, ami után a miniszterelnök vállalta a felelösséget és lemondott - pedig nem ö vezette a hajót.

mikka 2014.11.05. 13:44:39

@tüntetést szervező CIA ügynök: tudod miért zsidózok ? nem azért mert antiszemita vagyok, nem vagyok az, nem is gyűlölöm őket, csak valahogy ott van a kezük a dologban. Nem a zsidó kereskedőnek, nem a rabbinak, nem dehogy. Szeretem a zsidó ismerőseimet, barátaimat, rokonaimat. De tudod valahogy ők sem értenek egyet az Izraeli politikával és média kampánnyal ami, ha tetszik neked ha nem itt is kárt okoz. Ennyit a zsidózásról. Mert anyám ugyan zsidó de apám katolikus, így én is az vagyok, meg technikailag zsidó is és jól megvagyok így magammal. Nem kell szeretnem Izrael politikáját ahogy az USA jelenlegi külpolitikáját sem. Nem a zsidókkal van bajom és nem is az amerikai nagyszerű, becsületes dolgos néppel. A korrupt Clintonokkal, a hazug, Wall St. támogató Obamával és az őt támogató elmebeteg tanácsadóival. Szóval nem zsidózás van és nem Amerika gyűlölet.

mikka 2014.11.05. 13:45:43

Voted for Ron Paul :)

KopaszMercis 2014.11.05. 13:45:47

Ezt es ilyen vezetoket erdemeltek ti fika puhatestuek... Mar a romanok is rohognek rajtunk.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 13:46:39

@maxval birca hozzászóló: ha valaki tényleg érti és megéli a hitet (nem a kereszténységet, a hitet) annak a vadászat nem lehet hobbija. Ennyi. Az sose olvasta, hogy a Bibiliában az utolsó állatáldozat előtt is imádkoztak, hogy csak annyit ettek amennyit muszáj volt, hogy nem öltek feleslegesen, vagy ha olvasta nem értette.

Hogy keresztényellenes hobbi azt sehol nem írtam.

Pont ez volt a lényege a kommentemnek hogy egy ilyen muszáj/hobbi/megélhetési keresztény, mint Semjén azonnal azzal védekezik/támad vissza, hogy aki csak felveti, hogy nem keresztényi a vadászat az automatikusan keresztényellenes.

mikka 2014.11.05. 13:48:08

Milyen érdekes..
Hogy eltűnt az Index.hu címlapjáról hogy Obama-t és a demokratákat fossá verték a republikánusok :)

s 2014.11.05. 13:49:51

Remélem ez az orbángeci most már mielőbb megdöglik. Kurva sok kárt okozott már eddig is.

mikka 2014.11.05. 13:50:21

The near end of the American socialism... :)
Two years my " goodfriend (s) only two and they gone..

s 2014.11.05. 13:51:43

Kurva anyádat, orbángeci. Szorul a nyakad körül a hurok. Érzed, te fasz? Takarodj el a gecibe, kártékony állat.

J.László 2014.11.05. 13:51:47

@mikka:
A két párt között az a különbség, hogy az egyik izraeli külpolitikát folytat, a másik pedig izraeli külpolitikát folytat:) Ne feledjük, minden idők leggyökerebb elnöke republikánus volt.

nu pagagyí 2014.11.05. 13:52:14

@maxval birca hozzászóló: Ez már egy őszinte véleménynek tűnik. Vagy csak állást foglaltál a Habony-Simicska háborúban? A Fidesz-rendszer lényege az intézményes korrupció, mindegyik szintnek meg van a licence adott mértékű lenyúlásra. Államtitkárnak évi százmillió (L.Simon), NAV elnöknek 1000 milliárd, de azon osztozni kell a kijelölt pártemberekkel.

mikka 2014.11.05. 13:53:32

@J.László: igen, a kivétel, bár amerikai szempontból érthető volt a ténykedése.

J.László 2014.11.05. 13:54:40

@s:
Rajtad azért röhögök mindig, mert összeokádsz a hányásaiddal minden blogot, mégsem tiltanak ki sehonnan. Közben mindenhova így lépsz be: "s". Mintha bárhonnan is ki lennél tiltva.

Jegyezd meg, mert alapszabály: libsit, legyen az bármekkora náci gyökér, nem tiltanak ki libsi blogról, te Einstein.

5perc 2014.11.05. 13:56:05

@♔bаtyu♔:

Egy-egy országgal odébb nem sokat teketóriáznak a korrpució gyanújába keveredett tisztviszelővel, bilincsbe verve viszik ki a parlamentből, hivatalból. Nálunk az "igazi demokráciában" se a parlamentben, sem A Párt-ban, sem az ügyészségen, nincs egy darab tisztességes ember, aki ezt erkölcsileg megtehetné. De most tényleg, nincs meg az az ember, aki az első követ vethetné.

Szerintem legyetek büszkék a majmaitokra.

s 2014.11.05. 13:56:08

Kurva anyádat, orbángeci.

s 2014.11.05. 13:57:28

Kurva anyádat, orbángeci.

lavór 2014.11.05. 13:57:46

@maxval birca hozzászóló:

És neked már elárulták, mihez van köze?

nu pagagyí 2014.11.05. 13:58:13

@mikka: Sajnálatodra a republikánusok liberálisabbak a demokratáknál. De hát van annál fontosabb, mi történik Amerikában. Itt van nekünk a korrupt adószedő problémája, meg hogy ki hazudott (Vida/kormány). Most éppen kenik a szart egymásra, úgyhogy ebből már nem lesz pártatlan vizsgálat. Pofán kéne törölni mindkét felet a zöld dossziéval, különben Vidát egészségi állapota miatt fogják csak felmenteni.

s 2014.11.05. 13:58:20

@5perc: Akasztani kell. Gyorsan tisztulna a kép.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 13:58:36

"Egyébiránt, ha tényleg tiszta a lelkiismerete, és ezek tényleg alaptalan vádak, akkor AZONNAL a nyilvánosság elé áll, és tisztázza a vádakat, vizsgálatot kér maga ellen, és kilátásba helyezi a lemondását."

Ostoba vagy, kölyök.

Jogállamban ez úgy működik, hogy aki állít valamit, az bizonyít. Nem pedig úgy, mint ahogy azt a te buta fejed képzeli, hogy akiről mondanak valamit, az "tisztázza" magát a vád alól.

Az ártatlanság vélelme szerint MINDIG az köteles bizonyítani az állítását, aki az állításával megvádolt valakit.

Tegyük fel, én megvádollak azzal, hogy gilisztákat kínzol halálra, és fogyasztasz el nyersen. Vagy megvádollak azzal, hogy fikát eszel, miközben a faxod verve pornót nézel. Hogyan bizonyítod, hogy NEM teszed?

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 14:01:10

@doggfather:

Semjén igaz keresztény, mélyen hívő ember. Ezt biztosan állíthatom róla.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 14:02:03

@mikka:

Ez tök mindegy. Valójában a republikánusok még a demokratáknál is rosszabbak.

mikka 2014.11.05. 14:02:53

@polyvinyl: nem fog menni. nem értik. :)

s 2014.11.05. 14:03:25

@nu pagagyí: "ki hazudott (Vida/kormány)"

Mindenki hazudik, mert kurva az anyja, azon kívül egy tetű pancser tolvaj bagázs. Olyanok, mint a nagy magyar éjszakában az italdiszkontot kiraboló cigány horda, akiket éppen tetten érnek. "ÁÁÁ . . . nagyságos úúúr, áz nem is én vauttam áááam, itt vákuujjak meg. Már ilyen vaut, amikor ide gyüttünk . . . teccik tunni?"

Kurva anyátokat, cigány fattyú tolvajok. Rohadjatok meg a ribanc anyátok szarában.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 14:04:59

@nu pagagyí:

Én mindig őszinte vagyok, nincs okom nem annak lenni.

Igen, a magyar kormányzás 1990 óta mindig szorosan összefügg a korrupcióval. Most is. A Fidesz ebből a szempontból semmivel sem jobb más pártnál. S igen, ez a pártvezetők bűne, köztük Orbáné, különösen az övé, mert neki a pártjában - ellentétben a ballib pártvezérekkel - teljhatalma van és megállíthatná ezt. De egyszerűbb volt neki nem tenni semmit ez ügyben.

s 2014.11.05. 14:05:17

@maxval birca hozzászóló: Viccember, kibaszod a biztosítékot folyamatosan. semjén egy faszökör, veled együtt.

J.László 2014.11.05. 14:05:24

@polyvinyl:
Ja. Csak létező faxverést lehet bizonyítani. Nem létező faxverést nem lehet, ez ilyen egyszerű.

Rendszerint gyorsan le szokott hullani a liberális álarc. Most épp Péter Gábor nyomdokába léptek lelkesen:) Valaki írta kicsit fentebb: mi lenne, ha felszólítanának mindenkit, akit Putyin kitiltott Oroszországból, hogy tisztázza magát és kérjen vizsgálatot maga ellen:) Ez már mindjárt abszurd lenne a liberálisoknak is, fogadni mernék.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 14:06:16

@lavór:

Mi áll pár, valószínűleg korrupt magyar kormányközeli ember Washington általi beutazási tilalma mögött?

A magyarázat világméretű.

A kissé napbarnított ateista-liberális amerikai vezér (a legrosszabb elnök az USA egész történelmében) össze-vissza kapkod, miután kudarcot kudarcra halmozott.

Az USA történelmi vereségének vagyunk tanúi. Súlyos geopolitikai harc zajlik, s a nyugat vesztésre áll. Pánikban van a nyugat és annak vezetője, Amerika, mert csökken befolyása a világban.

Az ukrajnai fronton súlyosan vesztett Obama, Kína erősödik.

Mi maradt? Maradt a NATO-tagok megrendszabályozása. Ennyi az egész. A korrupció csak ürügy. Ha a magyar. kormány tökéletesen Washington-hű lenne, kapott volna beutazási tilalmat akár a legkorruptabb Fidesz-közeli ember is? Mindenki gondolozzon ezl ezen…

Jelenleg, nyugat által szervezett és fizetett kínai “civilek” éppen káoszt próbálnak szervezni Hongkongban, Reméljük, a kínai vezetés kemény kézzel fog elbánni az úgynevezett “demokrata” aktivistákkal. Oroszország ellen keményebben igyekezett fellépni Obama: véres háborút készített elő, de az már első, előkészítő, ukrajnai szakaszában csúfos nyugati verességgel ért véget. Magyarország sokkal kisebb hal, itt csak beutazási tilalom van.

Persze a magyar ballibek – mint minden rendes ötödik hadoszlop – tapsolnak az országra támadó idegen erőknek...

s 2014.11.05. 14:06:24

@maxval birca hozzászóló: orbán kötélen fogja végezni, mint egy szaros gatya.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 14:07:12

@s:

Nem, mélyen hívő keresztény, akkor is igaz ez, ha politikusként van sok hülyesége. Ismerem személyesen.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 14:07:50

@maxval birca hozzászóló: amennyiben nem vagy telepata, mint x prof az x-menből akkor ilyet csak saját magadról állíthatsz biztosan.

lavór 2014.11.05. 14:08:06

@maxval birca hozzászóló:

Ezt már leírtad egyszer.

Az utolsó mondat miatt kár volt ennyit előtte írni.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 14:08:59

@s:

Nem hiszem, hogy így lenne.

Ha esetleg Obama bedurvul, lesz Orbán ellen egy puccs, de akkor is szabad eltávozást fog kapni.

s 2014.11.05. 14:09:45

@maxval birca hozzászóló: "Ismerem személyesen."

Igénytelen vagy. Az ember válogassa meg jobban azokat, akikkel kapcsolatot tart. Legalább ne vernéd nagy dobra, de még ehhez is hülye vagy. Szánalom.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 14:10:59

@s:

Nem vagyok a KDNP híve, sőt hülyeségnek tartom ezt a szervezetet, de ez teljesen független Semjén megítélésétől.

s 2014.11.05. 14:11:51

@maxval birca hozzászóló: Miért nem lottózol inkább? Ott a jó tippekért sokat fizetnek. Egyébként mindenki azt hiszi, hogy szabadon távozhat. Ha megkérdezték volna az összes faszkalapot, akik csúnyán végezték, mind ezt mondták volna. Az optimizmus örök.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 14:12:46

@maxval birca hozzászóló: még egyszer ha nem vagy telepata akkor nem állíthatsz senkiről ilyet "biztosan".

Hogy igaz keresztény (értsd.: áldoz, gyón hetente, jár templomba, adakozik) ezt állíthatod ez "látszik", de, hogy mennyire "hisz mélyen" azt még a pápáról se tudja senki csak a Jóisten.
És Semjén nem akkora ember, mint a pápa.

lavór 2014.11.05. 14:16:45

@maxval birca hozzászóló:

Azt hittem, tudsz valami konkrétumot, ehelyett a találgatás helyett.

lac666 2014.11.05. 14:18:16

@s: Teljesen reménytelen harcot folytatsz! Az ember menthetetlen hülye! Ha a felcsúti törpecigány a fejére szarna, azt is mély alázattal köszönné meg, és még a száját is oda tartaná, hogy nyelni is tudjon!

eszim 2014.11.05. 14:18:36

"Arra a kérdésre, hogy mivel Vida Ildikó megnézheti a követségen az amerikaiak bizonyítékait, a főnökeként fogja-e őt erre utasítani, Varga kijelentette, hogy határozottan kérni fogja erre az adóhatóság vezetőjét. De utasítani nem tudja, mert a kitiltás továbbra is Vida Ildikó ügye."

s 2014.11.05. 14:25:08

Magyar Nemzet: Amikor a levelet (amit az Egyesült Államoktól kapott - a szerk.) elolvasta, az abban foglaltakat jelezte a kormánynak?

Vida Ildikó: Igen, egy illetékesnek jeleztem.

Magyar Nemzet: Kinek?

Vida Ildikó: Mindegy a név, a lényeg, hogy a kormány tudott az ügyről.

Magyar Nemzet: Ha mindegy a név, akkor el is mondhatná.

Vida Ildikó: Nem szeretném ebbe az irányba elvinni az ügyet, mondom, a kormány tudott arról, hogy mi történt.

Ebből csak rosszul jöhet ki a kormány

Kérdés, hogy Vida beismerése után mit lép a kormányzat. Az ugyanis a világ vicce lenne, hogy az Európai Unió egyik tagállamában az adóhatóságot egy olyan személy vezeti, akit a szövetséges Egyesült Államok korrupció miatt tesz tiltólistára, más NAV-os kollégáival együtt. Ez akkor is kínos, ha az amerikaiak nem közölték Vidával a konkrét korrupciós ügyet. Ráadásul Vidának lehetősége van arra, hogy bemenjen az amerikai nagykövetségre, és tájékoztatást kérjen arról, milyen ügyről van szó – erről a lehetőségről André Goodfriend amerikai követségi ügyvivő is beszélt már. Tehát ha Vidának fontos lenne a tisztánlátás, akkor ezt könnyen megtehetné, mi több, utána nyilvánosságra is hozhatná a konkrét ügyet. De eddig úgy tűnik, az adóhatóság elnöke nem kíváncsi a részletekre, azt mondta, „aljas támadás” az amerikai lépés, és jogi elégtételt is szeretne, és persze alapos korrupciós vizsgálatot a NAV-ban.

A kormány sincs most könnyű helyzetben. Ha ugyanis Vida ezek után lemond vagy leváltják, akkor azzal a kormány voltaképpen elismeri, hogy jogosak az amerikai bírálatok. Ekkor viszont a kitiltási botrány után összevissza beszélő kormánypárti politikusok kerülnek kínos helyzetbe. Köztük maga a miniszterelnök. Ha pedig Vida Ildikó hazudik és nem igaz, hogy a kormányt tájékoztatta a kitiltásáról, akkor az adóhatóság elnökének szavahihetősége kérdőjeleződik meg, ami az egész amerikai-magyar vitában az amerikai fél állítását hitelesíti, míg a magyar álláspontot gyengíti. Ha pedig egy olyan ember vezeti az adóhatóságot, aki a kormány szerint hazudik, az is a kormányra vett rosszt fényt.

Márpedig a kormány szerint Vida hazudik. Kurucz Éva kormányszóvivő egy – amúgy a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal létrehozásáról szóló – sajtótájékoztatón újságírói kérdésre azt mondta: Vida Ildikó közvetlenül a Magyar Nemzetben megjelent interjú előtt tájékoztatta Varga Mihályt arról, hogy kitiltották. Arra a kérdésre azonban, hogy ez az állítás ellentmondásban van a NAV-elnök szavaival, miszerint a levél elolvasása után jelezte a kitiltást, a kormányszóvivő nem tudott mit válaszolni, ezért inkább szóról szóra megismételte a kifogásolt állítást. Kuruczhoz hasonló nyilatkozatott tett Varga Mihály és L. Simon László is, mindketten arra utaltak, hogy Vida Ildikó nem mond igazat.

Dezső András írása.

A kurva rohadt geci anyátokba menjetek, tetves rohadékok, ha erre sem lógat fel benneteket senki.

Ez meg az én írásom.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 14:25:27

"és az USA diplomáciájának magyarországi képviselője is megfogalmazta a korrupciós vádakat."

Egészen PONTOSAN milyen VÁDAKAT fogalmazott meg?

Hol történt, mikor történt, kikkel történt, mik a bizonyítékok, hogy egyáltalán megtörtént az eset? Vn szó egyáltalán KONKRÉTUMOKRÓL? Vagy csak a ködösítés megy?

Milyen vádakat mondott Goodfriend, amivel, plusz a bizonyítékokkal oda lehetne állni akár egy magyar, akár egy amerikai bíróság elé? Ami alapján Goodfriend pert tudna nyerni? Ami alapján bárkit el lehetne ítélni?

Vagy a buta magyar liberális TÉNYEKRE meg BIZONYÍTÉKOKRA nem kíváncsi, mielőtt ÍTÉLKEZIK?

s 2014.11.05. 14:31:10

@eszim: vargamisi a szemüveges faszökör eminens prominens életnagyságú szarszobra. misikém, hogy basznám telibe a buzi kurva rohadt anyád fogatlan pofáját, te szerencsétlen fattyú. Mire nem utasíthatja a nemzetgazdasági miniszter (ez te vagy, te fasz) a nav vezetőjét (ez a vidaildi, a simlis kis kurva)? Ha egy kibaszott nanosecundumot dolgoztál volna bárhol, baszod, a kamu munkahelynek látszó seggfejtenyésztőket leszámítva, akkor tudnád, hogy mi a pálya. Főnök úr, a kibaszott kurva anyádat, ez lett volna a te geci tetves melód, hülyegyerek.

$pi$ 2014.11.05. 14:31:25

@doggfather: "ne terelj, mikor Semjén elmegy hobbivadászni arról írtam te is tudod. Egyébként írtam 5. parancsolat ott van, ne ölj. "

Az nem vonatkozik az állatokra, nyilván csak az emberekről szól. A "ne gyilkolj" lenne a pontosabb fordítás.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 14:34:00

@$pi$: már írtam @maxval birca hozzászóló: nek is, hogy ez nem a megfelelő helye a teológiai/nyelvészeti vitáknak, olvasd el az összes kommentemet rájössz mit akartam.

s 2014.11.05. 14:34:09

@$pi$: Akkor lelőhetné orbánt? Aztakurva. $pi$, te vagy a mi emberünk. Mindig megtalálod a megoldást.

$pi$ for president!

Egéridomár 2014.11.05. 14:34:30

Könyörgöm, ne válaszoljatok már ennek a bircanak!!!! Mert tovább irogatja az egyszavas okádékait.

@mikka: @J.László: @polyvinyl: Először még azt gondoltam, elmagyarázom, mit is nem értetek. De inkább nem. Olyan lenne, mint macskát ugatni tanítani. Értelmetlen. Akármilyen logikai érvelést képesek vagytok félresöpörni, és egy jó kis ballibsizéssel elütni. Tényleg. Nagyon belétek lehet fáradni. Simán csak korlátoltak vagytok, de azt legalább teljes erőbedobással művelitek.

s 2014.11.05. 14:35:23

Hazudtok, bazdmeg a buzi kurva anyádat.

HAZUDIK MINDENKI.

mikka 2014.11.05. 14:35:27

@maxval birca hozzászóló: puccs lehet hogy lesz de hogy patakvér fog folyni az biztos. nem lesz rend amig mozognak a pirosszemuek, amíg egyetlen egy is mozog

s 2014.11.05. 14:36:32

Dögölj meg, orbángeci!

martineden 2014.11.05. 14:36:33

@maxval birca hozzászóló: ,,Az államnak adózol, nem az állam tisztviselőinek.".....Igen,es utana az allam tisztviseloi ellopjak.Ezert erdekuk ,hogy mindig tobbet es tobbet adozz,De tudod ezt te is zoldfulu szamar

mikka 2014.11.05. 14:37:19

@s: pusztulj már innen

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.05. 14:38:22

@doggfather:

Volt alkalmam látni mit csinál. Szinte biztos vagyok ezért abban, amit mondok.

Mint ahogy a római pápáról is szinte biztos vagyok, hogy nem tisztességes alak.

martineden 2014.11.05. 14:42:49

@Trompf: ,,Kezd el légyszi az öntisztázást, hogy lássam hogyan kell !"..A kissebsegi nagys asszony besetal az amerikai kovetsegre,ott eletarjak a bizonyitekokat.Ezekutan elsetal a kisebbsegi min.elnokhoz es bemutatja neki.A lopott penzt mar ugyis bizrtonsagba helyeztek a 3 het altt nagys.asszonyek.

lac666 2014.11.05. 14:43:40

@polyvinyl: Tények, bizonyítékok? Csak a csúti hazug gyáva szar seggében túró idióták nem látják a korrupciót! Trafikmutyi, földmutyi, közbeszerzésekkel kapcsolatos mutyi, 1000 milliárdos ÁFA csalás! Szerinted a multikban mitől van a cukornak meg az olajnak olyan ára amilyen? Igazi sötét mattparasztok nem látják csak!

s 2014.11.05. 14:43:46

@mikka: Basszad szájba a buzi kurva rohadt anyádat, köcsögállat.

s 2014.11.05. 14:46:33

Remélem ma lesz a napja, hogy ez a faszszopó mihaszna hazug fidesz kormány megbukik.

martineden 2014.11.05. 14:47:13

@mikka: ,,Nem adnak bizonyítékot csak állítják a sajtóban. Nos? Faszkalap"...de adnak faszkalap. CSak bekell setalni a kovetsegre.Hazudozol mint a az osszes goreny fideszes fonokod.Tolvaj korrupt banda

Conchobar 2014.11.05. 14:47:57

"A második dolog, hogy itt azért nem egy névtelen betelefonáló vádolta meg az elnök asszonyt, hanem az USA korlátozza a beutazását (ami minden hibája ellenére, mégis a világ legnagyobb" - Talán nem érzi a posztíró a logikai ugrást, azt állítja, hogy megvádolta a NAV-elnököt, nemis akárki, hanem maga a nagytekintélyű Uncle Sam. Aztán pókerarccal kitiltást beszél. Nem akarja észrevenni, hogy valójában eszébe nem jutott Uncle Sam-nak, hogy megvádoljon bárkit is. Még a lehetőségét is kerülte. Aztán persze Goodfriend ügyvivő kénytelen volt színezgetni a dolgot. Az, hogy valaki irtózik a jelenlegi kormánytól, még nem lehet akadálya annak, hogy lásson. Ne csak azt vegye észre, hogy Orbánék cinkelt lapokkal játszanak, hanem azt is, hogy a partnerei is, ideértve magát Uncle Sam-ot is

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.05. 14:49:37

@maxval birca hozzászóló: Utoljára írom le, hogy azt LÁTOD csak amit CSINÁL, de azt nem tudhatod, hogy mit HISZ BELÜL. Ezt nem akarod megérteni/elfogadni, úgyhogy abba is hagyom.

mikka 2014.11.05. 14:54:52

@martineden: faszkalap
te elhiszed hogy az usa polgárjogi törvényei védenek egy alien-t? :))) Te mekkora hülye vagy

csak egy néző 2014.11.05. 14:55:24

@maxval birca hozzászóló:
"Semjén igaz keresztény, mélyen hívő ember. Ezt biztosan állíthatom róla."

Azért, ha aKrisztus ismerné Tömjén Zsótit, akkor...

"Ha Krisztus most itt lenne, egy dologra biztosan nem vállalkoznék - hogy keresztény legyen."

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 14:55:44

@Egéridomár:

1. Csak a hülye hisz el bárkinek bármit.

2. Csak a hülye hisz el valakinek valamit amiatt, mert az illető a referenciacsoportjában (barátok, szülők, rokonok, szimpatizáns-társak, stb) tekintélynek számít.

Ha a két állítás közül legalább egy igaz rád, akkor te is hülye vagy. Ha a két állítás közül mindegyik igaz rád, akkor egy méretes ökör.

Gondolom, az intelligens mosóporok meg a bélbacis tabletták reklámjaiban fehér köpenyes szakértőként megjelenő bácsiknak és néniknek is hiszel, és a Halrudacska-kapitány is színtiszta igazat beszél, egyik se kamuzik, pláne nem azért, hogy manipulálja a döntéseidet, meg hogy valamire rávegyen :)

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 15:06:05

Az Egyesült Államokat fel kell szólítani, hogy nevezze meg a gyanúsítottakat, és adja ki a terhelő dokumentumokat.

Ha ezt nem teszik meg, akkor bármelyik bíróságon pert kell indítani az USA kormánya, illetve képviselői (Goodfriend) ellen bűnpártolásért.

A többi csak duma.

csak egy néző 2014.11.05. 15:06:28

@polyvinyl:
"Milyen vádakat mondott Goodfriend, amivel, plusz a bizonyítékokkal oda lehetne állni akár egy magyar, akár egy amerikai bíróság elé? Ami alapján Goodfriend pert tudna nyerni? Ami alapján bárkit el lehetne ítélni?"
Kopizd már ide légyszives, ahol Goodfriend, azt mondja, hogy Vida Ildikót vádoljuk korrupcióval.

mikka 2014.11.05. 15:08:15

@csak egy néző: ha nem vádolják miért tiltották ki?

mikka 2014.11.05. 15:09:32

@csak egy néző: ahhoz neked mi közöd van hogy kinek milyen a viszonya az istenével?

csak egy néző 2014.11.05. 15:10:06

@mikka:
Én sem vádollak téged, hogy egy fidsz csicska vagy, de a lakásomba nem engednélek be és kész.

lac666 2014.11.05. 15:11:59

@'it's cool to know nothing': Igen, mert akkora balfasz a kormányunk, hogy Amerikától kell kérnünk a bizonyítékokat, miközben elönt minket a korrupció!

mikka 2014.11.05. 15:19:38

@csak egy néző: nem is akarnék a lakásodra menni :)

mikka 2014.11.05. 15:20:37

@lac666: pontosan azt a mantrat hajtod amit a media gecik a szadba akartak tenni.

tudod ha sokáig mondogatják rólad hogy buzi vagy akkor az leszel hiába szereted a puncit jobban.

martineden 2014.11.05. 15:21:19

@mikka: Akkor orulhetsz.A republikanusok nagyobb baratai izraelnek mint a demokratak.Szar ugy mi?

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 15:24:39

@lac666:
Ez egy teljesen más kérdés, és az USA magatartásának megítését nem befolyásolja. Attól, hogy a magyar kormány esetleg bűnpártoló, nem menti, és ad jogot az USÁ-nak, hogy ő is bűnpártoló legyen. Az USA előállt vádakkal, de az adatokat visszatartja. Ez így simán rágalmazás, semmi több.

lac666 2014.11.05. 15:29:33

@mikka: Tehát szerinted nincs korrupció? Szerinted minden rendben? És a fideszdroidokon kívül mindenki hülye? Geci az unió, geci amerika, mindenki csak ki akar baszni velünk! Ja, az oroszok, meg a kínaiak, meg az azeriek tök rendesek mi?

s 2014.11.05. 15:30:22

@mikka: Ideges, az a maga baja . . .

s 2014.11.05. 15:32:32

@'it's cool to know nothing': "bűnpártolásért"

Mi a bűnpártolás? Hogy nem engedik be? Ha én nem engedek be a házamba egy koszos rablóhordát, akkor én is bűnpártoló leszek? Furák maguk, fideszesek. Ezért is fognak geci nagyot bukni.

s 2014.11.05. 15:33:47

@mikka: Csak. Nem bírják a mocskos pofáját. Én is kitiltanám Magyarországról, csak sajnos nem tehetem.

s 2014.11.05. 15:34:28

@csak egy néző: Jó döntés, az gecifasz.

s 2014.11.05. 15:35:38

@mikka: téged is evvel dumáltak rá, hülyegyerek?

csak egy néző 2014.11.05. 15:36:02

@mikka:
" nem is akarnék a lakásodra menni :)"
Na látod ezt mondják a kitiltottak is, hogy bibibi, nem is akarnak az USA-ba menni.
Ez ugyanolyan ostoba válasz, mint a tied.

csak egy néző 2014.11.05. 15:37:00

@s:
"@csak egy néző: Jó döntés, az gecifasz."
Ezt most miért is írtad nekem??

s 2014.11.05. 15:37:21

@lac666: Az azeriek jó csákók. Baltát a népnek, én is azt mondom. Még ma rendet vágnánk ebben a szarkupacban.

nu pagagyí 2014.11.05. 15:38:14

@'it's cool to know nothing': Az USA nem tud Magyarországon eljárást folytatni. Az ő szempontjukból elég a gyanú, náluk nem fog kavarni egy potenciális bűnöző. A vizsgálat Magyarország kompetenciája, mint kiderült a kormány tudja melyik tisztviselője keveredett gyanúba. Az a probléma, hogy nincs már olyan szervezet Magyarországon, amelyik pártatlan és szakszerű vizsgálatot tudna végezni. Az a probléma, hogy a párt minden független intézményt elcsicskásított. A KEHI ténykedését láttuk, a főügyészt ismerjük, Szájernét sem kell bemutatni, no és Pintér Sanyának sincsenek önálló ötletei, hogy saját magán kívül ki lehet még korrupt az államigazgatásban.

nu pagagyí 2014.11.05. 15:43:01

Mindenesetre elég amatőr volt Vida Ildikó. Ő is photoshoppolhatta volna magát Ámerikába, mint Habony. Világos, hogy az USA nem fogja nyilvánosságra hozni a neveket.

Gyorgy Nagy 2014.11.05. 15:43:28

Az egész apeh telivan korrupt emberekkel.beszélik a beszerzéseknél a szolgàltatásoknàl stb.stb.Fejétől bűzlik a hal!

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 15:44:15

@s:
Aki a tudomására jutott bűncselekményt nem hozza a hatóságok tudomására (nem úgy általában, utalgatva, kitiltogatva, hanem konkrétan megnevezve a tényeket), visszatartja az adatokat, minimum bűnpártolást követ le.
Ennek minősített esete, ha valamilyen előny megszerzése érdekében teszi ezt.

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 15:50:58

@nu pagagyí:
Egyelőre nincs gyanú, nincs gyanúsítás. Csak kitiltás van. Ha tudomásuk van bűncselekményről, akkor kötelességük lenne az adatokat átadni a magyar hatóságoknak, bűnüldöző szerveknek. Én pedig úgy olvastam eddig, hogy az ilyen információ-átadást megtagadták, azt mondták, hogy nem hajlandóak megnevezni a személyeket (pláne nem a birtokukban levő tényeket, amely alapján a kitiltási döntést hozták). Ez már így önmagában bűnpártolás.

Milyen vicces lenne, ha valaki tud egy gyilkosságról, de csak a gyilkost értesítené, hogy én tudok ám arról, hogy megöltél valakit, ezért ejnye-bejnye.

lavór 2014.11.05. 15:51:00

@'it's cool to know nothing':

Úgy vannak vele, mint a kormány. Azt csinálnak, amit akarnak.

Muad\\\'Dib 2014.11.05. 15:54:00

@nu pagagyí:
"...Az ő szempontjukból elég a gyanú, náluk nem fog kavarni egy potenciális bűnöző..."
Ez nem igaz. Meg kell nézni kik utazgatnak be hozzájuk teljes lelki nyugalommal (féldiktátorok, ilyen-olyan olajmágnás hercegek, stb.).
Amúgy az EU-nak megvannak erre a fórumai, oda mehetne nyugodtan az USA, de nekik nem az a céljuk, hogy leállítsák a magyarországi korrupciót, hanem hogy leállítsál a fityeszes magyarországi korrupciót. Ami momentán lehet, hogy most jól jön nekünk, (mivel még egy rúgás a fityeszbe) de ne legyenek kétségeink, hogy őket a korrupció, mint tény, hidegen hagyja.

lac666 2014.11.05. 15:54:32

@'it's cool to know nothing': baszd meg tényleg nem érted! Pedig pár hozzászólással feljebb már pedzegették! A kitiltás nem valamiféle szentencia! Az állam szuverenitásából fakad! A szuverenitásnak pont a másik állam szuverenitása szab határt. Esetünkben az, hogy magyar ügyekben kizárólag a magyar hatóságoknak járhatnak el (joghatóság)! Azt, hogy te nem érted nem lep meg, de hogy az a köcsög lázár, meg a seggnyaló ifj lomnici sem (pedig neki a szakmája kéne hogy legyen)

szekertabor · provo.blog.hu 2014.11.05. 15:56:26

@csak egy néző: "Azt hiszem, hogy téged és egy két társadat én sem engednélek be a lakásomba és azért, mert jogom van hozzá és nem állnék le a kapuban vitatkozni, hogy miért nem."

Pontosan erről van szó. Eltekintve a személyeskedő hangtól (ami teljesen indokolatlan, és inkább azt jellemzi, aki megüti, mint akiről szól), a kitiltás vagy magánügy, és akkor nem illik politikai fegyverként használni, vagy közügy, és akkor nem illik titkolózni az okokat illetően. De az már elfogadhatatlan, hogy az USA magánügyként kezeli, hogy kit tilt ki az országából, a szerencsétlen meg köteles róla számot adni a legszélesebb nyilvánosság előtt.

Ha én néhány rokonomat kitiltanám a lakásomból, majd miután ez kiderül, a teljes család előtt azzal indokolnám, hogy közerkölcsbe ütközően viselkedtek, egyébként meg a "személyiségi jogaikra" hivatkozva nem mondanám meg, hogy miről van szó, sem azt, hogy mit várok tőlük, akkor okkal gondolná rólam a család, hogy egy intrikus szarkavaró vagyok. Persze az intrikus szarkavarók meg azt gondolnák, hogy az érintettek csoportosan fajtalankodtak a macskámmal.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 16:00:39

@csak egy néző:

"Kopizd már ide légyszives, ahol Goodfriend, azt mondja, hogy Vida Ildikót vádoljuk korrupcióval."

Azt én is olvastam, hogy ez az alak milyen mondatokkal haknizta körbe a médiát azért, hogy manipulálja a magyar közvéleményt. Arra is lenne egy borúlátó tippem, hogy mit akar ezzel elérni.

De nem olvastam sehol, hogy szerinte ez a Vida egészen PONTOSAN mikor, mit, hol, hogyan, és kivel követett el. Azt se olvastam, hogy Goodfriend milyen bizonyítékokkal tudja a SEJTETÉSEIT alátámasztani. Természetesen csak azt követően, hogy konkretizálta a jelenleg legfeljebb rágalmazásként kezelhető ködös vádjait.

Nos, egészen PONTOSAN milyen KONKRÉT bűncselekményt követett ez a Vida el?

lac666 2014.11.05. 16:01:22

@szekertabor: Olvasd el az előző hozzászólást hátha akkor megérted!

Túrós (törölt) 2014.11.05. 16:01:34

@polyvinyl: hát ezek alapján tényleg ne higgyünk el semmit.
Mondjuk én sem értem azokat a nagyokosokat akik mindig tudják hogy mi a hazugság és mi nem, mert ők biztos előtte este pár sör mellett eldumáltak az orbánnal, putyinnal, obamával és csak nekik megsúgták a tutit

$pi$ 2014.11.05. 16:01:51

@doggfather: jah, jah, ne ölj, akkor biztos nem szabad vadászni. Vitának helye pedig nincs, mert az már "teológia" lenne. :)

Jól van, neked van igazad, a "ne ölj" a bibliában azt jelenti, hogy nem szabad vadászni. :D

eszim 2014.11.05. 16:04:15

@polyvinyl: egyelőre ellentmondásosan hazudoznak a kormánnyal együtt. Várjuk, hogy elballagjon a nagykövetségre és nyilvánosságra hozza az adatokat. (Nyilván megteszi, hiszen akkor lejáratja, az amcsikat, vagy mégsem ...)

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 16:05:42

@lac666:
Hát úgy látom te nem érted.
Nem nekik kell eljárni az ügyben, de tudomásukra jutott adatot nem tarthatnak vissza, nem titkolhatnak el, különben bűnpártolók.

Márpedig ezt teszi az USA, nyíltan, bevallottan. Nem csak, hogy a bűnüldöző szerveknek nem adják át az adatokat, hanem még a kormánynak sem (legalábbis Orbán is felszólította őket, hogy nevezzék meg a személyeket. És akkor még hol vagyunk a bizonyítékoktól). Csak az érintetteket értesítették. Ez egy vicc.

Ez a magyar igazságszolgáltatást nem menti, de az, hogy az USA is ilyen nevetséges...
Be-be-be, úgysem mondom meeeeg.
Ezért kellene feljelenteni őket, akkor kénytelenek lennének színt vallani a bíróság előtt.

Egéridomár 2014.11.05. 16:12:57

@polyvinyl: Lehet hogy nem vetted észre, de nem a gondozód vagyok. Nemsokára jön ő is nyugi, és cseréli a pelust. Tudom, hogy zavar ami a gatyeszban van, de nem sokban különbözik attól, ami a fejedben található.

s 2014.11.05. 16:17:42

@csak egy néző: "Én sem vádollak téged, hogy egy fidsz csicska vagy, de a lakásomba nem engednélek be és kész."

Erre írtam, hogy jó döntés.

lac666 2014.11.05. 16:20:13

@'it's cool to know nothing': Persze jelentsd fel az USA-t, biztosan nem fognak hülyének nézni!

Nem titkolnak el adatokat, egyszerűen tudják, hogy a kormány tökéletesen tisztában van vele! Mint ahogy minden értelmes ember az országban!

Hazug módon a kormányzat védi a korrupciót. Nevetséges módon arra fogják, hogy az USA nem adja ki a neveket meg a bizonyítékokat!

Szerinted az érintetteknek nem kellett volna már rég színt vallani? Korrupt gecik! Lapítanak, hazudnak!

s 2014.11.05. 16:21:34

@'it's cool to know nothing': Nem vagy te annyira hülye, hogy a magyar jogalanyokra vonatkozó kötelezettségeket kiterjesszed egy másik államra, ami nem magyar jogalany. Vagy mégis?

csak egy néző 2014.11.05. 16:26:39

@szekertabor: @polyvinyl:

Azért azt tisztázni kelllene, hogy az amcsik nem azt mondták, hogy a NAVasszony korrupt és ezért kitiltották, hanem azt, hogy felmerült a neve neki is és több más kormányzati köztisztviselőnek is korrupciógyanús ügyekben.
Így viszont érthető az amcsik teóriája, mert akkor lehet ezt úgy is érteni, amiről Horváth adóügyis beszélt, hogy magas rangú vezetők állították le a korrupciógyanús, több száz milliárdos ügyek kivizsgálását.
Ahogy pedig az ügyvivő is elmondta, hogy már több, mint két éve, tehát már Horváth botrány előtt is jelezték a kormány felé, hogy értesülésük szerint vannak érdekes adó/áfa ügyek, amik amcsi cégeket is érintenek (és szóba került igaz vagy nem, ami sosem fog kiderülni egy kicsi visszacsúszó many is), és segítenének a kivizsgálásban. Majd jött Horváth és meglötykölte ugyan azt a bilit és még őt kezdték vegzálni, akkor az usákok, azt mondhatták, hogy, ha a magyar kormány így, akkor mi pedig így járunk el és nem kivánjuk ezeket az embereket beengedni, erről értesítették is a külügyet és az érintetteket és nem a médiákban közölték egész oldalas hirdetésben. Erre mit ad Isten? Ki szivárogtatja ki a hírt? A kormányhoz közeli Századvég lapja. Ott vajon kinek állt érdekében ezt a "diszkrét" ügyet nagydobra verni?
Egyébként egy nálam avatottabb írástudó ember, ragyogóan összefoglalja az egész bulit itt.

index.hu/belfold/2014/11/05/a_kitiltasi_botrany_5_furcsasaga/

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 16:27:01

@lac666:
Te teljesen hülye vagy? Hány bűnöző szokta feladni magát? Menjen be egy rendőrőrsre, és vallja be a korrupciót, mert az USA kitiltotta?

De, eltitkolnak adatokat, konkrétan megtagadták az adatok átadását. Az USA szépen átadja a bizonyítékokat, és ha nem indul eljárás, akkor lehet botrányt rendezni, és lehet a magyar kormányt bűnpártolással vádolni. Egyelőre ott tartunk, hogy az USA a bűnpártoló.

Azt gyanítom, hogy valószínűleg nincsenek bizonyítékaik, adataik semmire, de nekik ezt elnézi a világ, mert ők az USA.

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 16:38:43

@s:
ja, ja, ja, pont az USA nem jár el idegen területeken, idegen jogalanyokkal szemben, ugye? Azt a bin Laden fószert is az USA-ban ítélték halálra egy bíróságon, ugye? Még véletlenül sem szoktak megosztani államok egymással, egymás területén történt bűncselekményekről adatokat. Ugye nem tudsz te sem ilyenről?

Az Interpol, Europol is csak viccnek van? Azon keresztül sem szoktak együttműködni a nemzetközi ügyekben, ugye?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 16:40:59

@Egéridomár:

Csak a hülyék személyeskednek érvek helyett :)

lac666 2014.11.05. 16:42:53

@'it's cool to know nothing': Igen, vállalom a hülyeséget! Pontosan ezt várom, adja föl magát az, akit kitiltottak! Szerinted nem így kéne?

Ugyanakkor tényleg hülyeség, mert tudom azt is, hogy a korrupt fideszmaffia nem így működik!

Mindenhol a saját korrupt, seggnyaló embereik! Védik egymás seggét!

Szerinted egyébként nincs korrupció?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 16:48:15

@csak egy néző:

"Majd jött Horváth és meglötykölte ugyan azt a bilit és még őt kezdték vegzálni, akkor az usákok, azt mondhatták, hogy, ha a magyar kormány így, akkor mi pedig így járunk el és nem kivánjuk ezeket az embereket beengedni,"

Ez az eszmefuttatás meg pont olyan, mint ahogy az egyszeri parasztbácsi a nemzetközi diplomáciát elképzeli :)

Egéridomár 2014.11.05. 16:50:00

@polyvinyl: Lám, lám. Pont az esik ki a szádon, ami a fejedet tölti meg.
Egye fene, egyetértek veled. Tényleg hülye vagy :)

lac666 2014.11.05. 16:52:03

@'it's cool to know nothing': Egyre jobb! Már bin ladent hasonlítod a csúti törpéhez!

Milyen jó is lenne ha az europol meg az interpol leplezné le a teljes közigazgatást átszövő korrupciót! Cseppet sem lenne ciki! Bár a törpediktátort már így is mindenhol utálják!

Nézz már utána a szótárban a szuverenitás jelentésének!

csak egy néző 2014.11.05. 16:53:50

@polyvinyl:

"De nem olvastam sehol, hogy szerinte ez a Vida egészen PONTOSAN mikor, mit, hol, hogyan, és kivel követett el. Azt se olvastam, hogy Goodfriend milyen bizonyítékokkal tudja a SEJTETÉSEIT alátámasztani. Természetesen csak azt követően, hogy konkretizálta a jelenleg legfeljebb rágalmazásként kezelhető ködös vádjait.

Nos, egészen PONTOSAN milyen KONKRÉT bűncselekményt követett ez a Vida el?
Erre az eszmefuttatásodra pedig csak az a felvetésem, hogy WTF?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 16:54:14

@csak egy néző:

"Majd jött Horváth és meglötykölte ugyan azt a bilit "

Meglötykölte ugyan a bilit, de semmi konkrétumot nem árult el.

Az USA is meglötykölte a bilit, de konkrétumokat ő se árult el.

Te, az nem lehet, hogy ez a Horváth az USA ügynöke és nekik dolgozik abban, hogy a jenki negró meg a stábja itt is zavargásokba hajszolja az ostoba ellenzékieket és kormányt tudjon buktatni az Ukrajnából már jól ismert piszkos és hazug módszereikkel?

eszim 2014.11.05. 16:56:51

@polyvinyl: "Csak a hülyék személyeskednek érvek helyett :)"
"polyvinyl válaszolt neked:
@eszim:
Neked az a bajod, hogy sokkal okosabb vagyok nálad. Sajnos ez ellen nem tehetsz semmit."
Szóval saját magad szerint egy hülye vagy!

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 16:58:54

@eszim:

Szerintem meg azért kaptad, amin besértődtél, mert te is személyeskedtél észérvek helyett.

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 17:00:02

@lac666:
Szerintem egy három éves már kezdené érteni. Na mindegy nincs több időm rád.

eszim 2014.11.05. 17:04:49

@polyvinyl: észérv nálad nem számít, a tényeket leszarod (tudod vásárnap te mélymagyar)

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 17:08:34

@maxval birca hozzászóló: " Oroszország ellen keményebben igyekezett fellépni Obama: véres háborút készített elő, de az már első, előkészítő, ukrajnai szakaszában csúfos nyugati verességgel ért véget. Magyarország sokkal kisebb hal, itt csak beutazási tilalom van."
- Igen. Személyesen szállítottam a fegyvereket a Majdanra. Vittem nekik zöldhasút és Putyin fotókkal hecceltem őket.

tüntetést szervező CIA ügynök 2014.11.05. 17:10:19

@J.László: Libsi meg a náci, nálad hogy jön össze, te agyatlan tahó?

lac666 2014.11.05. 17:11:05

@'it's cool to know nothing': csak egyre válaszolj! Szerinted van trafikmutyi, földmutyi, közbeszerzés mutyi, 1000 milliárdos ÁFA csalás?

csak egy néző 2014.11.05. 17:14:51

@polyvinyl:
"Te, az nem lehet, hogy ez a Horváth az USA ügynöke és nekik dolgozik abban, hogy a jenki negró meg a stábja itt is zavargásokba hajszolja az ostoba ellenzékieket és kormányt tudjon buktatni az Ukrajnából már jól ismert piszkos és hazug módszereikkel?"

"A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg! De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak." Lehet, hogy egy hülyeséget mondok, de mit szólnál például ahhoz, ha – maradna a doboz, de – ürgebőrbe varrva. Talán még hitelesebb lenne."

Lehet, hogy igazad van és a "tuggyuk kik" irányítják az USA-t, az ügyvivőt is és Horváth-ot is. Az tuti, hiszen már Szaniszló elvtárs is elmagyarázta, hogy azok a mocskos IMF repülőgépei permeteznek minket és Hegyeshalomnál megállítják a felhőket is, hogy ebben a kis országban aszály legyen és szép csendben, mondhatni némán robbanó bombákkal robbantgatnak nálunk iszaptárolókat.
Éberség elvtársak!
Szegény Bacsó, ha ezt megérhette volna.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 17:14:53

@lac666:

És a te adóbevallásod rendben van?

Munkáltatód semmit nem dugdos a nettó minimálod mellé a zsebedbe?

Vizestől, gázostól, asztalostól, szerelőtől számlát kérsz-e?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 17:16:35

@csak egy néző:

Még véletlenül se próbálj meg önerőből gondolkodni! VESZÉLYES lehet!

csak egy néző 2014.11.05. 17:17:55

@polyvinyl:
""Majd jött Horváth és meglötykölte ugyan azt a bilit "
Meglötykölte ugyan a bilit, de semmi konkrétumot nem árult el."

Pedig nem kicsit masszírozták, (kihallgatások, rágalmazások, házkutatások...), hogy árulja már el a neveket, hogy azonnal adótitok, hivatali titok, személyiségi jogok megsértése miatt sittre vágják.

lac666 2014.11.05. 17:18:54

@polyvinyl: kicsit más, mint állami szinten tízmillió magyar pénzéből lopni! De tőled is megkérdezem: van trafikmutyi, földmutyi, közbeszerzés mutyi, 1000 milliárdos ÁFA csalás? Még megtoldom: Századvég pénzmosoda, gáz mutyi?

csak egy néző 2014.11.05. 17:19:28

@polyvinyl:
"Még véletlenül se próbálj meg önerőből gondolkodni! VESZÉLYES lehet!"
Látjuk is a hatását a kommentjeidben.
Egyébként szórakoztató vagy, örültem neked.

mikka 2014.11.05. 17:26:47

@'it's cool to know nothing':

Valószínűleg Horváth politikai menedékjogot, védelmet kért az USA követségén, cserébe az adóhivatalból ellopott, Horváth állítása szerint korrupciót bizonyító adatokért cserébe. Ezért támadják Vidát és néhány magas rangú kollégáját.
Azt hiszem paraszthajszálnyira vagyok az igazságtól :) but sure, I know nothing at all and its a cool thing to know nuthin'

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.05. 17:42:13

@lac666:

" kicsit más, mint állami szinten tízmillió magyar pénzéből lopni"

Egyáltalán nem más kicsiben lopni, mint nagyban lopni. Aki kicsiben lop, abban ugyanúgy ott van a hajlam, mint abban, aki nagyban teszi, csak a kicsiben lopónak lehetősége nincs rá, hogy többet lopjon, de ha lenne lehetősége, megtenné.

s 2014.11.05. 17:45:08

@'it's cool to know nothing': Ez nem ekkora súlyú ügy. Nem nemzetközi terrorista akció, vagy világméretű csalás. Egy foscsík a szarkupacon. Pont ennyit is ér. Egy sima kitiltást.

eszim 2014.11.05. 17:48:16

@polyvinyl: ezek szerint ugyanazt a büntetést kapja, aki ellop egy kiflit, meg aki ellop 1 milliót, mert ez ugyanaz, hiszen ez így van erkölcsileg, meg törvényileg ... ja mégsem, ja megint baromságokat írsz!

J.László 2014.11.05. 17:51:24

@tüntetést szervező CIA ügynök:
Ahogy nálatok a nácikommunista, te Einstein:)

lac666 2014.11.05. 17:59:16

@polyvinyl: válaszolnál a kérdésre is?

s 2014.11.05. 18:09:34

Egyébként a büdös kurva rohadta anyját az egész kibaszott magyar kormánynak. Remélem megdöglenek pestisben, a tetemüket pedig a felcsúti stadiont benzinnek színültig feltöltve égetik el.

mikka 2014.11.05. 19:02:36

@s: hey faszkalap :) mennyit fizetnek neked a blogos "civil" tevékenységért? :) Adót fizetsz e...vagy csak az általam biztosított szociális segélyedből netezel?

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 21:33:54

@lac666:
gondolom van, de mivel nem vagyok érintett egyikben sem, nem tudhatom.
De még ezekkel is úgy vagyok, hogyha jó helyre megy a pénz, még ezt sem bánom. Tőkeerős magyar befektetői réteg nélkül nem megyünk semmire. Jó lenne persze közéjük tartozni, de ez nem egy kivánság műsor.
Az biztos, hogy egy külföldi befektető nem fog küzdeni tíz körömmel a magyarországi gyáráért. Egy német nem fogja felszámolni a németországi jelenlétét azért, mert itt jobb feltételekkel tud termelni több profitot. Pedig a liberális gazdaságból ez következne. Ha otthon rosszul megy neki, inkább bezárja az itteni egységét, hogy az otthoni termelést megmentse. Na, hát ezért kell magyar tőkésosztály. Valahogy ki kell alakuljon a megfelelő tőkekoncentráció. Ha kifizetik neked segélybe a pénzt, abból soha nem lesz beruházás, hanem veszel belőle koreai plazma tv-t, amivel nem nagyon gazdagodik az ország.
Inkább az a gond, hogy nem tudom, jó helyre megy-e a pénz, tényleg alkalmasak azok az emberek egy új gazdaság kialakítására.
következő kérdés?

lac666 2014.11.05. 21:56:11

@'it's cool to know nothing': "gondolom van" - én úgy gondolom, hogy vak aki nem látja, az pedig cinkos, aki látja de elhallgatja! A korrupcióból származó pénz nem mehet jó helyre! Nehogy azt hidd, hogy becsületes magyar tőkét duzzasztja, mert az roppant nagy ostobaság lenne! Megy a szijjártók, rogánok luxusaira, meg seychelle-re, amerikába...

A többire (bár egyáltalán nem tartozik ide, és direkt nem szoktam offolni) még egyet is érthetnék! Ez oldaltól független! Nyilván akkor erős a gazdaság, ha erős a középosztály! Stb... Ebbe nem mennék bele!

Az azonban gusztustalan, hogy vagy Vida hazudik, vagy a kormány! Kenik a szart! Jobb helyeken ilyenkor kollektíven lemondanak!

Az idegesít, hogy vannak, akik ideológiai okokból védik ezt a rohadt korrupt maffiát. Akkor hiteles valaki ha oldaltól független kritikát gyakorol a saját oldala felé is!

eszim 2014.11.05. 22:04:46

@'it's cool to know nothing': hát te hülye vagy, neked elfogadható, hogy szétrabolják az országot, rombolnak, hazudnak éjjel-nappal. Mi a határ basszus, beleszarnak pofádba képletesen, te meg még meg is köszönöd, idióta!

s 2014.11.05. 22:23:41

@mikka: Az a kibaszott nagy helyzet baszkikám, hogy valószínűleg te tengődsz az én szájbabaszott adómból, mivel annyit fizetek, hülyegyerek, hogy egy három tagú család gond nélkül megél belőle. Tudod, öreg, ez a versenyszféra azon része, amit orbán papa még nem tudott szétbaszni a gecibe, de talán nem is fog. Ez a te kurva negy szerencséd - meg nyilván az enyém is. Basszad szájba anyádat, ha arrafelé mész.

s 2014.11.05. 22:29:11

Az a helyzet, hogy most már nincsenek biztonságban az állami vezetők. Van erről egy népdal is:

Beröffent a csörlős IFA motorja,
Tolólapja sírotokat kotorja,
orbángeci gyere ki a ház elé
Fellógatunk, s fel is gyújtunk máma még.

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 22:34:27

@eszim:
Mit jelent, hogy szétrabolják? Elveszik tőled a pénzt és elássák a kert végében, vagy külföldön? Szerinted azzal az "ellopott" pénzzel mi lesz?
Vesznek belőle parizert? 1000 milliárdból? (meg persze elnyaralják, mi?)
Annak a pénznek helyet kell keresni ám. Be kell fektetni. Ha befektetik - bárhova - abból munkahely lesz. Neked. Inkább azért kapálózzál, hogy tényleg Magyarországon fektessék be.
Még a hülye stadionberuházásoknak is van némi értelme, mert pörgeti a gazdaságot. A fegyvergyártás és háború is valami ilyesmi.
100 évvel ezelőtt a zabkereskedők panamáitól - állami megrendelések a hadseregnek - volt tele a sajtó.

Ámerikában ugyanígy megy. Ott is az bukik meg "korrupcióval", aki valamiért kegyvesztett lett és útban van.

Nekem meg az a pénz nem hiányzik, nem segélyből élek. Megvan ami kell.

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 22:41:38

@lac666:
Én akkor szoktam állítani valamit, ha konkrétan tudok valamit. Ha tudnék korrupcióról, akkor feljelentést kellene tennem, és ezt is tennném.
Ha te tudsz ilyenről, akkor gondolom tudod mi a dolgod.
A többi csak duma.
Az meg, hogy politikusok hazudnak...

s 2014.11.05. 22:45:35

@'it's cool to know nothing': "Ha befektetik - bárhova - abból munkahely lesz."

Az dolgozzon a simicskának, akinek három anyja van és esténként üveggyöngyökért hárfázik a makk hetesben.

A normális piacgazdaság nem ilyen lenyúlógép tetvedék gecikből áll. Ha láttál volna valaha normális gazdaságot, akkor magad is tudnád.

s 2014.11.05. 22:47:41

@lac666: "Jobb helyeken ilyenkor kollektíven lemondanak!"

Még ennél is jobb helyeken ezeket egyszerre végzik ki.

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 22:47:48

@'it's cool to know nothing':
Ja azt elfeljetettem még ideírni, hogy nyilvánvalóan én lennék a legmegelelőbb ember az ország irányítására, nálam lenne legjobb helyen a pénzetek, mért én tudnám, hogyan kell vele gazdálkodni, befektetni. Először is nem adnék nektek semmit vissza az adóból, mert elköltitek hülyeségekre, amitől csak betegek lennétek, meg még hülyébbek (kóla, vodka, cigi és plazma tv).

s 2014.11.05. 22:54:11

Remélem előkerült már ráhelke szopós baszós képekkel és videókkal teli telefonja. Azért pofátlanság ezt nem megosztani az adófizetőkkel. Ha már annyi pénzt elbasztak a DNS vizsgálatokra soron kívül.

ráhelke, a kurva anyádat! Faternak hogy dumáltad be, hogy szerezze vissza neked a baszatós képekkel teli telcsidet? Azért lebaszott egy nyaklevest, remélem. Ha már erkölcstan . . . ha érted, te kis kurva, hogyan gondolom. Mennyiért szopsz, te kis ribanc?

s 2014.11.05. 22:57:06

Na, menjetek ti el a jó büdös kurva anyátokba mind.

'it's cool to know nothing' 2014.11.05. 23:02:02

@s:
na mesélj, milyen egy normális gazdaság
Mesélj, hogy milyen, ahol nem a Krupp, Thyssen, Bush, Walton, Vanderbilt stb. családok fémjelzik a normális gazdaságot.

Ezeknek dolgoznál?

s 2014.11.05. 23:08:41

@'it's cool to know nothing': Nem az a probléma, hogy egy család kezén nagy vagyon van. Az a probléma, ahogy az a nagy vagyon odakerül. Ha az nem valós gazdasági teljesítménnyel van megalapozva, mint a mi mészáros lőrincünké. Te valóban elhiszed a zseniális gázszerelő meséjét. Mert akkor hülyébb vagy, mint ami az itteni szövegeidből látszik, pedig az alapján is egy nagy seggfej vagy.

s 2014.11.05. 23:10:41

@'it's cool to know nothing': Akkor te nem létezel. Halmazelméleti levezetéssel ugyanis igazolható, hogy az orbánnál rosszabb dolgok halmaza azonosan egyenlő az üres halmazzal.

eszim 2014.11.06. 05:57:50

@'it's cool to know nothing': miért igaz az, hogy az összelopott pénzt hatékonyabban használják fel, mint akinél volt Ez pont, hogy nagyon nem igaz.
Esetleg elmegyek kirabolni téged, majd jól befektetem, te meg megköszönöd, hogy jót tettem veled.
Ó bárcsak a te egzisztenciádat rombolnák le, mert épp arra vetettek szemet, utána mantrázhatnád a hülyeségedet.

Muad\\\'Dib 2014.11.06. 08:11:50

@tüntetést szervező CIA ügynök:
Valóban nem. Hanem egy degenerált funkcionális analfabéta. Leírtam valamit erre linkelgeted nekem a fityesz agyhalott zombifelvonulásást, bizonygatva, hogy ott is vannak gyökerek, akik a gyereket az állatkert helyett politikai gyűlésre viszik. Az az apróság meg nem zavar, hogy én egy szóval sem írtam, hogy BÁRMELYIK oldalon normális lenne gyerekek hurcolása ilyen helyre.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.06. 09:33:38

@$pi$: tegyél már különbséget a között, hogy (1) vadászol a bibliában, hogy egyél meg a között, hogy valaki a vasárnapi mise után kimegy és (2) legyilkol pár tucat madarat/vaddisznót.

Tényleg nem látsz különbséget?

Tényleg nem érted, hogy az egyik vadászat az egyik az amire azt mondta a mi Urunk, hogy tiétek a föld minden madara, állata a másik meg egy igen igen erőszakos véres hobbi csupán?

És mivel erőszakos véres minimum nehezen összeegyeztethető a hittel.

És itt lehet ez már teológiai/ízlésbeli vita, hogy belefér e a hitbe, hogy HASZNÁLJUK amit az Úr adott vagy KIHASZNÁLJUK.

Nem tudom elképzelni, hogy lemészárolok akárhány állatot aztán meggyónom elmondok 2-3 miatyánkot és minden rendben. Illetve ezt el tudom képzelni, de azt nem, hogy aki ezt csinálja az ÉRTI és MEGÉRTI a gyónást a bűnbocsánatot a hitet úgy általában.

És innentől teológiai kérdés. Az ez előttiek ne ölj vs. ne gyilkolj, vagy, hogy szabad e (hobbi!) vadászni tök egyértelműeknek kellene lennie, de azt se sikerült megértetnem. Az én hibám, valószínűleg rosszul fogalmaztam, próbáltam elmagyarázni.

És nem azért írtam, hogy erről ne vitázzunk, mert úgyis nekem van igazam és kuss, hanem, mert az eredeti poszt nem erről szól és mellékvágányra mentünk csupán, nem akarok offolni. ;)

ha van igény rá szívesen folytatom. ;)

'it's cool to know nothing' 2014.11.07. 16:20:19

@eszim:
látom te se látsz két db. parizeres zsömlénél messzebb.
100 000 Ft = konyhapénz (amit elköltesz, megeszed, elfűtöd stb.)
100 milliárd Ft = tőke (amit befektetsz)

Az előbbi elpárolog, nem marad belőle semmi (szinte semmi), az utóbbiból pedig növekedés, gyarapodás lehet. Ha jól fekteted be.

1 000 000 x 100 000 nem egyenlő 100 000 000 000-al

Ha kiosztok 1 millió embernek egyenként 100 000 Ft-ot, az eltűnik pár hét (nap) alatt, az utcát fűtik majd vele (Gazpromhoz kerül), meg lehúzzák a klotyón.
Ha valaki megkapja egyben, akkor gyárat tud belőle építeni, ahol téged tud alkalmazni 100 000 Ft-ért, és remélhetőleg profitot is termel vele.

A gazdasági hasznosság szempontjából nem az a lényeg, hogy összelopták, vagy tisztességgel keresték meg azt a nagy pénzt, hanem, hogy egyben meg van az a nagy pénz. Ettől lesz különleges, értékes. Az erkölcs, és a társadalmi igazságosság teljesen más dolog persze.

eszim 2014.11.08. 06:23:23

@'it's cool to know nothing':
-látom, te sem látsz a fidesz f*sznál tovább, de azt jól megideologozizálod
-akkor a moszop-szdsz lopás is hasznos volt neked
-mi az, hogy adsz az embereknek?? baszki a fán terem a pénz vagy valaki előállítja? Ha előállítja, valószínűleg akkor jobban tudja eldönteni, hogy mi a hasznos elköltése
-ha nem csak lopott pénzből keletkezik munkahely az vajon, hogy lehet? Nem lehet, hogy inkább azt kellene támogatnia az államnak törvényileg, gazdaságpolitikailag. Nem lehet, hogy pont lerabolják a piacot a tolvajok.
-a legnagyobb tolvaj maga az állam, a pénz hasznos elköltése: térkövezés, matolcsy akadémia, stadion, állam működtetése, minisztériumok költöztetése, közmunka, közmédia, stb, stb, stb
-a magyar gazdaság akkor száguld a hazai "jó" befektetőktől, ja nem (a rohadt multik és a rohadt eu pénzéből van még felszínen)
süti beállítások módosítása